fbpx

Kan het echt zo eenvoudig zijn om makkelijk en snel kilo's en cm's te verliezen, te stoppen met snaai- en eetbuien, je gezondheid te verbeteren en je zelfverzekerd en energiek te voelen?

Herken je dit?

 • Je hebt alle diëten al een keer geprobeerd.
 • Je draagt verhullende kleding om je zelf in te verstoppen.
 • Je vermijdt de spiegel, omdat je niet blij wordt van wat je ziet.
 • Je gewicht maakt je onzeker. Je hebt het gevoel dat iedereen naar je kijkt.
 • Je zou wel gezonder willen leven, maar er komt elke keer wel iets waardoor je terug stapt in je oude eet- en leefpatroon.

Ik kan je laten zien hoe je op de snelste, simpelste en effectiefste manier moeiteloos gewicht en cm's omvang verliest, terwijl je zonder (eet) geboden en verboden geniet van je leven. En je je bewust en zelfverzekerd voelt over je lichaam. Vol energie, bruisend en gezonder.

//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/07/mineral-water-1532300_1920.jpg
//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/07/fruit-2367029_1920.jpg

Ik ga er vanuit dat jij net als ik, een gezonder gewicht wil en lekker in je vel wilt zitten. Je neemt je zelf regelmatig voor om meer tijd voor je zelf te nemen, gezonder te gaan eten, misschien wat meer bewegen en om voor je zelf op te komen en je grenzen te stellen. Als het moeilijk wordt verval je echter weer makkelijk in het oude (veilige?) patroon. En dat terwijl je het zo graag anders wilt doen! Ik weet ook hoe eng het kan zijn om uit je comfort zone te stappen en tegen de wereld te zeggen: Dit ben ik en dit is wat ik wil!

Zo lang als ik me kan herinneren is de weegschaal niet bepaald een goede vriendin van me geweest. Ik zat vast in het ritme van de jojo. Vele kilo's afvallen en weer aankomen met een beetje extra.

Elk nieuw dieet probeerde ik uit. Met wisselende resultaten. Wat bleef was het knagende gevoel dat het nooit zou lukken. Dat het 'gevecht' met de kilo's door zou blijven gaan. Tot ik besloot nog één keer aan de slag te gaan. Met begeleiding en voldoende beweging. En deze keer ging het anders. Onsje na onsje ging mijn gewicht omlaag. Zonder geboden en verboden. Het maakte het allemaal makkelijker.

Tegelijk pakte ik de oorzaak aan. De emoties, gevoelens en gedachten die aan de basis lagen van mijn eetgedrag. Ik leerde mezelf accepteren en van mezelf te houden zoals ik ben.

Vanuit deze eigen ervaring en vakkennis kan ik jou helpen om ook die knop om te zetten en je nieuwe leefstijl eigen te maken. Ik kan je helpen het verhaal te herschrijven.

Wat je nodig hebt is een steuntje in de rug, een effectieve manier om je lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen en verminderen van cellulite.

Ik zeg je dat het kan en ik wil je graag helpen om dat te doen.

Wat zijn jouw triggers om naar de koelkast te lopen of de koektrommel leeg te eten terwijl je geen honger hebt? Ben je gelukkig met hoe je leven nu is? Tevreden over je carrière? Is je financiële situatie zoals je graag zou willen? Ben je blij met alle relaties in je leven?

In mijn praktijk werk ik met de bewezen succesvolle combinatie van persoonlijke begeleiding, het 4 fasen proteïnedieet en de BodySculpture Specialist behandelingen. In een GRATIS informatie gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden. Boek je vrijblijvende kennismakingsgesprek HIER.

Stel je voor dat:

 • je blijvend een gezonde leefstijl zou hebben
 • je zonder sporten en crash diëten in vorm zou kunnen komen.
 • je weer vol zelfvertrouwen in je korte rok zou rondwandelen
 • je een stevigere huid zou kunnen krijgen op de "probleem" gebieden. Buik/billen/dijen? Zonder uren in de sportschool.
 • je gewichtsverlies ook zichtbaar is in smallere taille en heupen.
 • Je het verschil herkent tussen honger en eten uit verveling of omdat je je rot voelt
 • je je gewoon goed voelt over je zelf? En de valkuilen tijdig herkent en dus kan voorkomen dat je erin stapt.
 • Je na het afvallen een mooie, stevige en gladde huid houdt

Zou dat niet fantastisch zijn?

Diana Tins

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?