fbpx

Als je alle franje verwijdert ontstaat de ruimte om jezelf te zijn

 • Ziet jouw leven er nog niet helemaal uit zoals je graag zou willen?
 • Heb jij moeite om jezelf te accepteren zoals je bent? Vind je jezelf te dun, te dik, dom, lelijk enz.
 • Vind je jezelf niet goed genoeg en probeer je ‘onzichtbaar’ te zijn, zodat anderen geen oordeel over je kunnen vellen? En heb je daardoor het gevoel dat je daardoor niet al je talenten benut?
 • Krijg je niet de waardering die je verdient? En heb je daardoor het gevoel dat het er allemaal niet zoveel doet?
 • Haal je geen voldoening uit je werk?
 • Heb jij het gevoel dat je gedachten en overtuigingen je tegenhouden bij het bereiken van je ideale leven?
 • Ben je altijd op zoek naar bevestiging van anderen, maar lijk je dat nooit te ontvangen?
 • Heb je het gevoel dat je toestemming nodig hebt voor je grote beslissingen durft te nemen?
 • Werk je hard om erkenning te krijgen, maar voel je dat je blokkeert omdat je onzeker bent over je kennis en vaardigheden?
 • Heb je een gevoel van schaamte, onzekerheid of schuldgevoelens die je beperken in zijn wie jij bent en doen wat jij wilt?
 • Ben je al vaker aan de slag gegaan met je zelf op persoonlijk en spiritueel gebied te ontwikkelen, maar blijf je tegen de zelfde dingen aan lopen?

Als je één of meer van bovenstaande vragen met Ja kunt beantwoorden of je ook maar enigszins bekend voorkomen kan ik je helpen bij het accepteren en weer gaan houden van jezelf.

Kijk hier voor de GRATIS Snel Succesvol Veranderen sessie. 

Wat anderen zeggen

Bij Diana kom je echt tot rust en inzicht! Ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Ze laat je zien wat belangrijk is, dat jezelf belangrijk bent. Gewoon door haar zijn ervaar je dat wat nodig is, tenminste ik wel! 🙏

Yvonne van Sisseren

Yvonne van Sisseren

 

 

Diana Tins is een betrokken en inspirerende coach met veel kennis en een brede ervaring. Tevens geeft zij heerlijke massages. Zij heeft mij veel geleerd over het gebruik van etherische oliën.

Arianne van Hees

Arianne van Hees

//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/06/coachinglink2.jpg

We willen allemaal meer tijd, meer ontspanning en leuke dingen in ons leven. Alle vrouwen die ik spreek zeggen het: “Ik ben altijd druk voor anderen. Ik kom niet aan mezelf toe. Iedereen gaat er maar van uit dat ik het wel even doe”.

Ik herken dat. Als werkende moeder en mantelzorger werd ik volledig in de waan van de dag meegezogen. Tot ik besloot dat het anders moest kunnen.

Kijk, we ontkomen niet aan stress. Ook niet aan gebeurtenissen die buiten onze invloed liggen. Je kan wel leren hoe je stress zoveel mogelijk beperkt. En hoe je omgaat met onverwachte, ingrijpende gebeurtenissen. En hoe je je leven inricht zoals jij dat wil.

Veel hangt af van wat we geleerd hebben. De gedachten die bewust en onbewust in ons hoofd rond dwalen. De patronen waar we aan gewend zijn. En de gedachten die we mogen loslaten voor we kunnen leven zoals wij dat zelf willen. En kunnen zijn zoals we willen zijn.

Wat je nodig hebt is een effectieve manier om het vertrouwen in je zelf en wat het leven je geeft een boost te geven en waarmee je moeiteloos je innerlijke kracht gaat ervaren en toepassen in alles dat je doet.

Ik ben blij dat je er bent. Het betekent dat je luistert naar dat fluisterzachte stemmetje in jezelf. Ben jij er klaar voor? Voor de verandering? Ik ben hier voor je om je te helpen bewuster te leven en keuzes te maken die bij jou passen. Waarvan je hart open gaat en de energie gaat stromen. Keuzes gemaakt vanuit je hart en niet omdat het moet of zo hoort. Het is mijn overtuiging dat je alles kunt DOEN, WILLEN of ZIJN. Ik noem dat de WOW factor.

Wow is bewust leven, letterlijk wakker worden. Praktisch en intuïtief. Het totaal plaatje dat leven is.

Het is mijn overtuiging dat je van binnen heel goed weet wat je wil. Het ‘probleem’ is dat je niet gelooft dat het mogelijk is. Ik zeg je: “Geloof het! Maak het realiteit!”

Jij kunt jouw droom waar maken! Je hebt de kracht in je om de regie weer in handen te nemen en het leven te leiden waar je blij van wordt. Meer zelfvertrouwen, een gezonder gewicht, altijd en overal jezelf durven zijn.

Ben je klaar om er in te duiken en je over te geven? Het kan intens zijn en er kunnen wat tranen vloeien, maar ik ben bij je. Ben je klaar om de verandering in je leven toe te laten en niet langer te blijven hangen in de verhalen die je jezelf vertelt hebt? Ik kijk er naar uit om je te leren kennen.

Je verdient het niet om te worstelen en het moeilijk te hebben. Je bent het waard om een liefdevolle relatie te hebben en een bevredigende carrière als je dat wil…. of allebei.

Er is een addertje! Om te krijgen wat je wil, kun je niet blijven doen wat je nu doet. Je moet de BESLISSING nemen om iets anders te doen; om te veranderen. Door jezelf beter te leren kennen kun je een heldere intentie neerzetten en GROOT DROMEN.

Het vraagt moed om te veranderen. De meeste mensen doen het niet. Maar jij wil het. Je moet het. En je hebt alles dat je nodig hebt al in je. Je hebt alleen iemand nodig die je helpt jouw weg te vinden. Het goede nieuws is dat ik hier ben voor jou. Maar alleen als je serieus bent. Als je niet klaar bent ben ik niet
de juiste persoon voor je en praat je met de verkeerde persoon voor jou. Ik vind het belangrijk dat je de belofte aan jezelf houdt. Ik wil je volledige TOEWIJDING.

Onthoud… het is JOUW TIJD.

Blijf niet langer vast zitten in een situatie die je niet wil. Stop met jezelf voelen of het er allemaal niet toe doet. Stop met het verwezenlijken van iemand anders droom. Vanaf nu ga jij beslissen hoe je leven eruit gaat zien. JIJ gaat de actie ondernemen die nodig is om de touwtjes weer in handen te nemen.

Stel je voor…

 • Wakker worden met een blij gevoel en enthousiasme voor de dag die voor je ligt
 • Je goed en gezond voelen
 • Leven zonder beperkende gedachten of angst
 • Van je passie je werk maken zodat werken ook echt leuk is
 • Genieten van je vrije tijd. Zijn met wie je maar wil zijn
 • Geloven dat alles mogelijk is.

Dit alles en meer is mogelijk. Het begint met JOUW beslissing om de eerste stap te zetten. Ben je er klaar voor?

//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/06/coaching.jpg
Diana Tins

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Meer weten? Vraag dan NU een interesse gesprek aan. Tijdens dit gesprek luister ik naar wat jij nodig hebt en vertel ik je hoe ik je kan helpen. Als er een klik is vertel ik je wat je investering in je zelf is om met mij te werken.

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?