Zou het mogelijk zijn om makkelijk en snel meer energie, minder pijn en een groter gevoel van welzijn te hebben? En je vrij te voelen om meer dan één afspraak op een dag te maken als je dat wil?

  • Heb jij bijna altijd pijn aan je spieren, gewrichten en pezen? En beperkt dit je in je dagelijkse leven?
  • Heb je last van stijfheid bij het opstaan of na lang zitten?
  • Heb je last van bekkeninstabiliteit?
  • Zou je willen sporten, maar lukt dit je (tijdelijk) niet door een blessure of andere gezondheidsklachten?
  • Houd je lichaam vocht vast?
  • Heb je last van een slechte doorbloeding in je benen en spataderen?

Kan je op één of meer van deze vragen ja antwoorden dan kan ik je helpen.

Wat is BodySculpture? BodySculpture voor gezondheidsklachten
//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/05/shutterstock_3066435592305843009228639030.jpg

Ik kan je laten zien hoe je zonder je lichaam fysiek zwaar te belasten je spieren kunt trainen, afvalstoffen uit je lichaam kunt afvoeren. Minder pijn en meer energie kunt hebben. Een groter gevoel van welzijn en welbevinden.

Als je veel pijn hebt en weinig energie is het moeilijk of onmogelijk om te sporten. Ook je sociale leven kan hier behoorlijk door beperkt worden. Terwijl dit wel je gezondheid en gevoel van welzijn ten goede zou kunnen komen.

Met de BodySculpture Specialist behandeling is er een effectieve manier om de spieren sterker te maken, afvalstoffen af te voeren en je beter te voelen. Naast het behandelen van overgewicht wordt het systeem ingezet bij bekkeninstabiliteit, reuma, fybromyalgie, oedeem, lipoedeem, etalagebenen, herstel na een operatie en voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.

De behandeling is een unieke combinatie van bodysculpting, spierstimulatie, infra rood, ultrasound, lipolyse en lymfedrainage.

De basis van BodySculpting ligt in de medische sector en is ontwikkeld aan de University te Londen. Daar is onder leiding van dr. Gerry Pollock veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijke lichaam. Met name hoe de spieren moesten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was van essentieel belang

In 1e instantie is de BodySculpting ook ontwikkeld voor de behandeling van M.S.-patiënten en niet als afslankapparaat. Bij de behandeling van de M.S.-patiënten ontdekte men dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken.

Veel voorkomende reacties na de BodySculpture Specialist kuur zijn minder pijn, minder last van de spieren, meer energie.

Wat zou het voor jou betekenen als je meer energie en minder pijn zou hebben? En je weer vaker gewoon bij afspraken met vriendinnen kan zijn?

Zou dat niet fantastisch zijn? Ik kan me voorstellen dat je dat graag wil. Neem daarom nu meteen contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?