Wil Jij Snel, Makkelijk En Pijnloos Plaatselijk Afvallen?

  • Gemiddeld 1- 2 kledingmaten minder in 1 kuur.
  • 4 - 6 kilo afvallen in 1 maand; in combinatie met het Sani Slim eiwitdieet.
  • Strakkere huid.
  • Minder cellulite. Eindelijk af van de bobbeltjes en bultjes op je dijen en billen.
  • Sterkere spieren zonder uren zwoegen in de sportschool.
  • Weer vol zelfvertrouwen in je korte rok rondwandelen
  • Dat het resultaat van je verminderde gewicht ook zichtbaar is in een smallere taille en heupen?
  • Je goed voelen over jezelf?

Voel jij je onzeker over de bobbels en kuiltjes in je benen? En durf je daardoor geen korte rok of broek aan?

Zo'n 80-90 % van de vrouwen heeft last van cellulite. Sinaasappelhuid. En voelt zich daar onzeker over. Dat leuke korte rokje blijft in de kast liggen, omdat je het niet meer durft te dragen.

"Met die benen van mij ga ik dat echt niet dragen"

Stel je voor dat je in korte tijd, zonder moeite een strakkere huid zou kunnen hebben. Veel minder of geen cellulite. En een paar kledingmaten minder. Hoe zou dat zijn voor je? Ideaal  toch? Stel je eens voor hoe dat zou voelen voor je? Je zou zomaar weer dat leuke rokje uit de kast pakken en ook werkelijk naar buiten aan doen. Kan je het je voorstellen mooie vrouw?

Hoe dan?

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt 🙂 Het is heel eenvoudig. Een combinatie van de nieuwste technologieën, het 4 fasen eiwitdieet, natuurlijke producten en begeleiding om de onbewuste overtuigingen van je zelf over je zelf te veranderen.

//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/05/shutterstock_3066435592305843009228639030.jpg

Zelf ervaren?

Boek een proefbehandeling. Als je tijdens deze behandeling geen cm's omvang verliest is de proefbehandeling GRATIS.

Bodywrap

Het 4 fasen proteïne dieet

Het beste resultaat haal je als je de behandelingen combineert met een gezonde leefstijl. Het 4 fasen proteïne dieet helpt je hierbij. Het startpakket is compleet voor de eerste 10 dagen. Het bevat 10 x ontbijt, 10 x lunch, 10 x diner en 20 tussendoortjes. Alles om het jou makkelijk te maken.

Wat doet de bodywrap?

De werking van de bodywrap bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies bevorderen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd.

Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vetcellen zijn met capillairen omgeven die de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines af te voeren.

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?