Wil Jij Snel, Makkelijk En Pijnloos Plaatselijk Afvallen?

  • Gemiddeld 1- 2 kledingmaten minder in 1 kuur.
  • 4 - 6 kilo afvallen in 1 maand; in combinatie met het Sani Slim eiwitdieet.
  • Strakkere huid.
  • Minder cellulite. Eindelijk af van de bobbeltjes en bultjes op je dijen en billen.
  • Sterkere spieren zonder uren zwoegen in de sportschool.
  • Weer vol zelfvertrouwen in je korte rok rondwandelen
  • Dat het resultaat van je verminderde gewicht ook zichtbaar is in een smallere taille en heupen?
  • Je goed voelen over jezelf?

Voel jij je onzeker over de bobbels en kuiltjes in je benen? En durf je daardoor geen korte rok of broek aan?

Zo'n 80-90 % van de vrouwen heeft last van cellulite. Sinaasappelhuid. En voelt zich daar onzeker over. Dat leuke korte rokje blijft in de kast liggen, omdat je het niet meer durft te dragen.

"Met die benen van mij ga ik dat echt niet dragen"

Stel je voor dat je in korte tijd, zonder moeite een strakkere huid zou kunnen hebben. Veel minder of geen cellulite. En een paar kledingmaten minder. Hoe zou dat zijn voor je? Ideaal  toch? Stel je eens voor hoe dat zou voelen voor je? Je zou zomaar weer dat leuke rokje uit de kast pakken en ook werkelijk naar buiten aan doen. Kan je het je voorstellen mooie vrouw?

Hoe dan?

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt 🙂 Het is heel eenvoudig. Een combinatie van de nieuwste technologieën, het 4 fasen eiwitdieet, natuurlijke producten en begeleiding om de onbewuste overtuigingen van je zelf over je zelf te veranderen.

Love handles

Zelf ervaren?

Boek een proefbehandeling. Je investering hiervoor is € 25,00. Als je overgaat tot het afspreken van een complete kuur van 10 behandelingen wordt dit verrekend en is je proefbehandeling gratis.


BodySculpture Zonder Bodywrap

BodySculpture Met Bodywrap

BodySculpture Met Bodywrap

BodySculpture kuur 10 behandelingen
3 x lichaamsanalyse (vet%, visceraal vet, spiermassa, vocht%)
€ 450,00
BodySculpture Met Bodywraps kuur 10 behandelingen
3 x lichaamsanalyse (vet%, visceraal vet, spiermassa, vocht%)
€ 750,00
BodySculpture Met Bodywraps kuur 10 behandelingen en start set 14 dagen proteïne dieet
3 x lichaamsanalyse (vet%, visceraal vet, spiermassa, vocht%)
14 dagen shakes (56 x) startpakket
€ 875,00
Bodywrap

Waarom bodywraps?

De bodywraps hebben een activerende werking op o.a. de vetverbranding en bevorderen hierdoor het centimeterverlies.

Het 4 fasen proteïne dieet

Het beste resultaat haal je als je de behandelingen combineert met een gezonde leefstijl. Het 4 fasen proteïne dieet helpt je hierbij. Het startpakket bevat shakes voor de eerste 14 dagen. Het bevat 56 shakes in diverse smaken. Liever ook lunch en diner producten? Dat kan. Vraag ernaar, dan stel ik een pakket voor je samen.

Alles om het jou makkelijk te maken.

De werking van de bodywrap bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies bevorderen. Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd. Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd. Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vetcellen zijn met capillairen omgeven die de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines af te voeren.

Gezond & Slank, letterlijk de betekenis van SaniSlim. Gewicht verliezen met het 4 fase concept van SaniSlim! Omdat normale voeding naast eiwitten ook koolhydraten en vetten bevat gebruik je tijdens het 4 fasen proteïne dieet de SaniSlim proteïne voeding. Deze bevatten gemiddeld 18 tot 20 gram eiwit per product. Je kunt kiezen uit vele smakelijke gerechten; shakes, pudding, repen, dranken, omelet, koekjes en meer. Het aantal gerechten per dag is van belang. Je vult de SaniSlim proteïne voeding aan met bepaalde groenten, waarvan je zoveel mag eten als je wilt. Voor sommige groenten geldt een maximum gewicht wat je per dag mag nuttigen. De mate van overgewicht bepaalt de duur van de fase. Naarmate het streefgewicht nadert worden de proteïne gerechten vervangen door normale voedingsmiddelen. Als je na deze 4 fasen een gezonde eetgewoonte combineert met beweging blijf je stabiel op je nieuwe gewicht.

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?