fbpx

Voel jij je onzeker over de bobbels en kuiltjes in je benen? En durf je daardoor geen korte rok of broek aan?

Mooie vrouw,

Zo'n 80-90 % van de vrouwen heeft last van cellulite. Sinaasappelhuid. En voelt zich daar onzeker over. Dat leuke korte rokje blijft in de kast liggen, omdat je het niet meer durft te dragen.

"Met die benen van mij ga ik dat echt niet dragen"

Stel je voor dat je in korte tijd, zonder moeite een strakkere huid zou kunnen hebben. Veel minder of geen cellulite. En een paar kledingmaten minder. Hoe zou dat zijn voor je? Ideaal  toch? Stel je eens voor hoe dat zou voelen voor je? Je zou zomaar weer dat leuke rokje uit de kast pakken en ook werkelijk naar buiten aan doen. Kan je het je voorstellen mooie vrouw?

  • Weer vol zelfvertrouwen in je korte rok rondwandelen
  • Een stevigere huid op deze "probleem" gebieden?
  • Eindelijk af van de bobbeltjes en bultjes op je dijen en billen? Zonder uren in de sportschool!
  • Dat het resultaat van je verminderde gewicht ook zichtbaar is in een smallere taille en heupen?
  • Je goed voelen over jezelf?

Hoe dan?

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt 🙂 Het is heel eenvoudig. Een combinatie van de nieuwste technologieën, natuurlijke producten en begeleiding om de onbewuste overtuigingen van je zelf over je zelf te veranderen.

//diana-tins.nl/wp-content/uploads/2019/05/shutterstock_3066435592305843009228639030.jpg

Bodywrap

De investering in jezelf

De beste investering die je ooit zult doen is de investering in jezelf. Je hebt de keuze uit het BASIS, PLUS of COMPLEET pakket.

Een kuur is altijd 10 behandelingen die in een periode van 5 weken wordt gegeven. De behandeling met de BodySculpture Specialist apparatuur werkt nog ca 48 uur door. Op deze manier werkt het proces van afslanken en afvoeren van afvalstoffen en vocht dus continu door.

Wat doet de bodywrap?

De werking van de bodywrap bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies bevorderen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd.

Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vetcellen zijn met capillairen omgeven die de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines af te voeren.

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

BodySculpture Behandeling incl. bodywraps
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?