fbpx

Is het echt zo makkelijk? Plaatselijk afvallen. Vet verbranden zonder uren zweten in de sportschool. Spieren versterken, je huid verstevigen en cellulite verminderen.

Je bent veel afgevallen en toch blijven die vervelende vetophopingen, bobbels en kuiltjes in je dijen en billen precies waar ze waren. Je lijkt er maar niet af te kunnen komen. Of je hebt heel veel last van je spieren maar kan (tijdelijk) niet sporten. In beide gevallen kan de BodySculpture Specialist behandeling helpen.

De basis van BodySculpting ligt in de medische sector en is ontwikkeld aan de University te Londen. Daar is onder leiding van dr. Gerry Pollock veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijke lichaam. Met name hoe de spieren moesten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was van essentieel belang.

In 1e instantie is de BodySculpting ook ontwikkeld voor de behandeling van M.S.-patiënten en niet als afslankapparaat. Bij de behandeling van de M.S.-patiënten ontdekte men dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Na verder onderzoek is hieruit de BodySculpting als afslanksysteem ontstaan.

De werking van het BodySculpting systeem is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankapparaten. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 1200 sit-ups en 900 dijbeen spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is, moet de spier zelf leveren, met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.

BodySculpture zones

De BodySculpture Specialist behandeling is een unieke combinatie van bodysculpting, spierstimulatie, infra rood, ultrasound, lipolyse en lymfedrainage.

BodySculpture Behandeling incl. bodywraps

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?