fbpx

5 redenen voor een massage

Er zijn natuurlijk veel meer redenen te bedenken om jezelf een heerlijke ontspannende massage te gunnen, maar dan zou het zo’n lang verhaal worden 😉 In de huidige, snelle tijd is ontspanning vaak een ondergeschoven kindje. Je gaat er pas over na denken als je lijf protesteert.

Signalen dat je een massage nodig hebt

Stress is een sluipmoordenaar. Je merkt het pas als je de signalen veel te lang genegeerd hebt.

 • Je voelt je stram en oud als je uit bed stapt.
 • In de loop van de dag staan je nek spieren zo strak dat je er hoofdpijn van krijgt.
 • En in je hoofd is het één grote chaos van dingen die je nog moet doen of denkt te moeten doen.
 • De vermoeidheid vind je tegenwoordig normaal, want ja… je bent zo druk dat kan niet anders.
 • Die hardnekkige verkoudheid heerst dus het is niet zo raar dat je daar ook last van hebt.
 • Je slaapt slecht.

Maar last van stress? Nee hoor dat heb je niet.

De 5 top redenen waarom je een massage nodig hebt

 1. Massage helpt je ontspannen.
 2. Door massage kan je weerstand verbeteren.
 3. Het verbeterd de doorbloeding van je huid en spieren.
 4. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.
 5. Je slaapt weer beter.

Zoals ik al zei zijn er nog heel veel meer redenen te bedenken waarom een massage goed voor je is 🙂 Zo helpt een massage je om grenzen te stellen. Door de massage ga je je lichaam weer voelen. Je wordt uit je hoofd gehaald en kan weer landen in je lichaam. Terug in het hier en nu. Dat is tenslotte waar we leven.

Regelmatig een ontspannende massage kan je helpen om weer lekker in je vel te zitten. Stel je eens voor. Je ligt op de massage tafel, omringd door de helende geuren van essentiële oliën. Op de achtergrond een zacht muziekje. Tijdens de massage voel je hoe de chaos aan gedachten van je wegdrijft, terwijl je lichaam zich ontspant. Na afloop voel je je alsof je een korte vakantie hebt gehad. Weer helemaal klaar voor alles wat op je pad komt. Dat gun ik jou. En wees eerlijk, dat gun je jezelf toch ook?

Daarom heb ik een cadeau voor jou. Tot 31 december 2018 krijg je de 2e massage voor de halve prijs. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om jezelf deze ervaring cadeau te geven.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK.

Essentiële oliën tip:

[feature_box style=”1″ only_advanced=”There%20are%20no%20title%20options%20for%20the%20choosen%20style” content_font_color=”%2387b6b75″ alignment=”center”]

De Aroma touch is een mengsel van de essentiële oliën van  Cypres, Pepermunt, Marjolein, Basilicum, Grapefruit en Lavendel. Dit mengsel is speciaal samengesteld voor de ontspannende en kalmerende eigenschappen.

Emotioneel geeft dit mengsel een diepe ontspanning bij angst en spanning. Dit mengsel kan helpen om weer mee te gaan in de flow van het leven. Doe een paar druppels van dit mengsel in een handje zeezout en doe dit in een voetenbadje. Blijf een kwartiertje zitten en je voelt je weer ontspannen.

[/feature_box]

Dit essentiële oliën mengsel is ook een onderdeel van de bijzondere aromatouch techniek die met 8 speciaal geselecteerde oliën uitgevoerd wordt. Je leest hier meer over de aromatouch techniek.

Uiteraard geld ook hier dat de 2e massage voor de halve prijs is. MAAK METEEN EEN AFSPRAAK.

Ik hoop je snel te zien voor een heerlijk, ontspannend moment voor je zelf. Tot gauw!

Liefs,

Diana

 


Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen balans in hun leven te krijgen. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt.

[button_2 color=”green” align=”center” href=”https://diana-tins.nl/ebook-realiseer-je-dromen/” new_window=”Y”]Download het gratis e book: “WOW, realiseer je dromen”[/button_2]

Kijk ook in de agenda voor een leuke, inspirerende workshop 🙂 Tot 31 december 2018 heb ik ook mooie superdeals voor je. Die vind je HIER.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@diana-tins.nl

Wil je de essentiële olie kopen? Klik hier.

Wil je de olie kopen met 25% korting? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?