Om te krijgen wat je wil, kun je niet blijven doen wat je nu doet. Je moet de BESLISSING nemen om iets anders te doen; om te veranderen. Door jezelf beter te leren kennen kun je een heldere intentie neerzetten en GROOT DROMEN.

In 8 weken op weg naar je droomleven

Wat fijn dat je hier bent. En dat je aan de slag gaat met het ontdekken van de oneindige mogelijkheden die jij in je hebt. Geluk, gezondheid, rijkdom, alles wat het leven mooi maakt.

Je bent hier op precies het juiste moment. Binnenkort start de allereerste versie van mijn gloednieuwe training WOW, realiseer je dromen.

Omdat het de eerste keer is en ik jouw input waardeer kan jij nu meedoen voor een bijzonder lage prijs.

In ruil daarvoor wil ik jouw feedback en testimonial voor op de site. Jij ontvangt het hele complete pakket zoals hieronder vermeld, dat straks vele malen meer zal kosten.

Deze training is de training die ik graag gevolgd had toen het leven mij uitnodigde tot verandering.

De training is online. Samen leren en samen groeien door delen en ervaren. Elke stap van de weg ben ik bij je.

Wat gaan we doen?

8 weken lang gaan we aan de slag met het ontdekken wie jij wil zijn. Creatief. Intuïtief. Praktisch. We gaan de verhalen die je hebt geschreven over wie je denkt te moeten zijn herschrijven.

Je gaat ontdekken wat die verhalen zijn. Wat je tegenhoudt en waarom. En natuurlijk hoe je je nieuwe verhaal vorm geeft.

Het wordt inspirerend, met een lach en een traan, AHA momenten. Het gaat je ogen openen voor de mogelijkheden die je altijd al in je had, maar nooit zag.

We gaan dit samen doen.

Schrijf je NU in voor WOW en betaal slechts € 97,-

JA, Ik Geef Mijn Leven De WOW Factor!

WACHT

Weet je het zeker? Je bent hier omdat iets in jou smeekt om gehoord te worden. Om tot uiting gebracht te worden. Iets in jou bracht je hier. Je hebt nu een unieke kans om mee te doen en de verandering die je wenst in je leven te brengen.

SAMEN met mij en andere vrouwen die net als jij een innerlijk verlangen voelen. Zou het niet fantastisch zijn als je eindelijk die stap zet?

Ik zal heel eerlijk zijn. Deze kans is uniek. Je krijgt het hele VIP pakket. Alles erop en aan voor een absurd lage prijs. Na deze eerste editie zal de prijs onherroepelijk omhoog gaan.

Dus weet je zeker dat je NIET:

 • Wil ontdekken waarom je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt?
 • Wil onderzoeken wat jij ECHT wil in dit leven?
 • Wil leren hoe je keuzes maakt die bij jou passen zonder angst, schuldgevoel of schaamte?

Als je het ECHT zeker weet ga dan je gang. Klik dit bericht weg en vergeet dat ik het je gevraagd heb. Ik zou het jammer vinden. Want ik weet dat je zoveel meer in je hebt dat wacht om tot expressie gebracht te worden. Maar het is jouw leven. Jouw keus.

En natuurlijk... NATUURLIJK ben je van harte welkom als je je bedenkt. Denk er nog even over na. Begin met het gratis ebook "WOW, Realiseer Je Dromen" als je nog twijfelt.

Binnenkort starten we. En ik hoop dat jij erbij bent 🙂

Liefs,

Diana

JA, Ik Wil Het E Book "WOW, Realiseer Je Dromen"

Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit doorgeven aan derden. Ze worden alleen gebruikt voor informatie die verband houdt met je aanvraag.

Inhoud van de training

Kick off LIVE VIP dag

We starten met een LIVE VIP DAG om meteen goed uit de startblokken te schieten 🙂 We maken kennis met elkaar en bepalen wat je wil bereiken in deze 8 weken. We duiken meteen in het diepe met het ZIJN, DOEN, HEBBEN plan, meditatie en een visionbord.

Week #1 De belangrijke signalen

Welke signalen zend het universum jou op dit moment? Waar verlang je naar? Waar ben je ontevreden over? Wat vertel jij jezelf over jezelf? Vind je dat je dingen MOET doen, voel je je gevangen in een situatie die niet goed voelt. Is je gezondheid niet optimaal...

Week #2 Dromen mag!

In welke val zit jouw droom gevangen? Op welk gebied van je leven leg jij je neer bij wat is omdat het nou eenmaal zo is? En hoe voelt dat voor je?

Week #3 Beperkende patronen doorbreken

Welke excuses gebruik je? Hoe voelt het als je denkt aan de verandering die je wil? Word je er blij van? Misschien ook een beetje bang? Wat zijn de gedachten die in je hoofd rond spoken bij het idee dat je nieuwe verhaal jouw verhaal is?

Week #4 Droom crushers

Wat vernietigd jouw dromen keer op keer. En maakt dat je toch weer berust in de situatie zoals die is. Ook al voel je aan alles dat het niet meer bij je past.

Week # 5 Alleen het allerbeste voor jou

Op welk gebied in je leven neem je genoegen met minder dan het allerbeste? Waar voel je de onvrede het meest?

Week# 6 Omgaan met angst en twijfel.

We hebben haar allemaal. De innerlijke saboteur. Die zegt dat het niet kan. Dat er teveel risico is. Dat je op moet passen. Je leert hoe je deze saboteur de wind uit de zeilen neemt en gaat kiezen voor wat bij jou past en wat jij wil.

Week #7 Omgaan met nee zeggers en goedbedoelde adviezen

Als je je dromen deelt zijn er altijd mensen die zeggen. Zou je dat wel doen? Of dat moet je niet doen. De meesten doen dat omdat ze denken dat ze je moeten beschermen. Hoe ga je om met deze mensen. En wat doe je met goedbedoelde adviezen die jou niet verder helpen?

Week #8 Losse eindjes

Deze week gaan we de laatste losse eindjes bij elkaar brengen. Zodat er geen vragen overblijven. Geen excuses om de handdoek in de ring te gooien.

Wat krijg je?

 • 8 wekelijkse online sessies
 • Inspiratie mails en creatieve opdrachten om je op koers te houden.
 • Werkbladen en oefeningen en meditaties die je helpen naar jouw innerlijke stem te luisteren.
 • Mogelijkheid om je vragen te stellen via de mail.

Schrijf je NU in voor WOW en betaal slechts € 97,-

JA, Ik Geef Mijn Leven De WOW Factor!
Hoe ga jij je leven leiden?

Veel gestelde vragen

 • q-iconHoe gaat het in zijn werk?

  Je stuurt me een mail met je naamgegevens. (via de groene button hieronder) Vervolgens ontvang je van mij de verdere informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

  Ook ontvang je in een aparte mail de betaallink. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

   

 • q-iconWat als ik er niet altijd bij kan zijn?

  Geen probleem! Het is natuurlijk het beste om er wel bij te zijn, want dan kun je direct al je vragen stellen. Als je er niet bij kunt zijn kun je altijd de opnames bekijken en beluisteren. Deze worden na de sessie in de leeromgeving geplaatst.

 • q-iconIs dit wel wat voor mij?

  Als jij het gevoel hebt dat je leven er niet uit ziet zoals je graag zou willen. Als je dromen hebt die onbereikbaar lijken. Als je nu eindelijk wel eens echt verandering wil zien in je leven. Of dat nou gaat om werk, relaties, gezin, gezondheid maakt niet uit. De stappen zijn hetzelfde.

  Je gaat leren wat jij wil. Hoe jij het wil. Wat je tot nog toe tegenhoudt. Hoe je wel bereikt wat je wil.

  Kortom als jij een onbestemd verlangen naar verandering voelt is dit echt iets voor jou.

 • q-iconAndere vragen?

  Heb je nog andere vragen? Stuur me een mail Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van me.

Schrijf je NU in voor  WOW en betaal slechts € 97,-