Tarot kaartenlegging, een engelenboodschap in stripvorm

De tarot is een eeuwenoude manier om inzicht te krijgen in vragen waar je mee loopt. Het is geen magie, of eigenlijk wel want het blijft bijzonder hoe de juiste kaarten tevoorschijn komen om jou inzicht te geven, maar dat terzijde 🙂

Zo’n 20 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de tarot. En zag al snel hoe de kaarten kunnen helpen om zoiets ongrijpbaars als een engelenboodschap zichtbaar te maken. Een kaartlegging met de tarot kaarten is een boodschap van de engelen, ondersteunt door het beeld van de kaarten. Dat is waarom ik bij een consult in de praktijk regelmatig de kaarten erbij pak om te laten zien wat ik door krijg. Het is een hulpmiddel om de informatie die ik door mag geven tastbaarder en daarmee begrijpelijker te maken.

Je kunt met een legging inzicht krijgen in het ontstaan van een situatie én hoe je de situatie kunt veranderen. Als ik een legging voor je doe lees ik de kaarten intuïtief. Dat betekent dat ik uit ga van wat ik zie en voel bij de kaarten die ik voor je leg. Zoals met alle hulpmiddelen is ook de tarot een manier om jezelf beter te leren kennen. Het is een leidraad, het laat je zien wat de mogelijkheden zijn. Jij bent echter altijd zelf degene die bepaalt welke keus je maakt.

In mijn praktijk gebruik ik de tarot van de Witches. Prachtige kaarten waar je de betekenis duidelijk in kunt zien.

Een legging geeft inzicht in:

 • De huidige situatie
 • Het ontstaan van deze situatie
 • Het verloop als je niets verandert

Wanneer een kaartlegging?

Een kaartlegging kan helpen om snel inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Je kunt voor de legging een vraag stellen. Je hoeft deze niet aan mij te vertellen. De vraag in gedachten hebben is voldoende. De kaarten zullen het inzicht geven dat je nodig hebt om je vraag te beantwoorden. Ook als je geen bewuste vraag stelt zullen de kaarten iets vertellen over datgene dat je op dit moment in je leven erg bezig houdt. Het is nl wat je op dit moment in je leven nodig hebt om op een goede manier verder te kunnen.

Geïnteresseerd? Stuur me een mail, dan plannen we een afspraak.

Als je het tijd vind voor verandering én je wil weer leren luisteren naar wat je hart en ziel je vertellen dan kan ik je helpen en dat doe ik graag.

Lieve groet,

Diana


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops die je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen, zoals:

 • Intuïtief schilderen – Lekker aan de slag met verf en jezelf verrassen met de creatie die tevoorschijn komt. Geen schilder ervaring nodig 🙂
 • Maak je eigen vision bord – Maak je wensen en verlangens zichtbaar in beelden. Een vision bord kan je helpen om je aandacht te houden bij dat wat jij wil bereiken.
 • Basis intuïtieve ontwikkeling – 4 bijeenkomsten waarin je leert over aarden, energie voelen en ervaren, jezelf beschermen tegen weglekken van energie en meer.
 • WOW – training van 8 weken waarbij je aan de slag gaat om je dromen om te zetten in realiteit. Je leert waarom je tot nu toe moeite hebt gehad om verandering in je leven aan te brengen en hoe je dat nu wel kunt bereiken.
 • Maak je eigen geurkaars – We gaan een geurkaars maken met echte, pure essentiële oliën.
 • Maak je eigen geursteen – Een aromasteen is een steentje waar je essentiële olie op kunt druppelen. Ideaal voor kleine ruimtes of bv naast je bed.

Heb je interesse in één van deze workshops? Laat het me weten dan laat ik jou weten wanneer ze gepland worden.

 Wil je:
 • persoonlijk advies en/of begeleiding?
 • Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen 🙂
 • Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten?

Mail me: info@diana-tins.nl