Tarieven

Gesprekken en behandelingen zijn gericht op het weer leren voelen van wat jij wilt. Bij de behandelingen worden pure, essentiële oliën gebruikt ter ondersteuning en verdieping van de behandeling.

Bespaar geld met een strippenkaart. Of nog meer met een abonnement. Tot wel € 144,00, dat is 2,6 behandelingen cadeau :0) én korting op workshops én een gratis wellnessconsult!

Keukentafel gesprek

Soms heb je behoefte aan een onafhankelijk, luisterend oor. Een klankbord. Iemand die niet oordeelt. Die echt luistert en vragen stelt die je verder helpen om jouw oplossing te vinden. Dat is een keukentafel gesprek. Informeel én diepgaand.

Als er meer is waar je aan wil werken en één gesprek is niet voldoende kun je kiezen voor een traject van 1,3 of 6 maanden. *informeer naar de prijzen.

Wellness consult

Je leeft bewust en bent op zoek naar natuurlijke oplossingen en manieren om je gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen. Er is zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een wellness consult helpt je om duidelijkheid te scheppen in de mogelijkheden die er zijn. Je gaat met een helder overzicht en plan naar huis.

Ontspannende Hoofd- Nek- Schouder- Rug Massage

Heb je last van vastzittende spieren? Hoofdpijn? Ben je snel geïrriteerd en voel je je de hele dag door moe? Dan is een heerlijke ontspannende massage net wat je nodig hebt.

Deze massage is gericht op ontspanning en het losmaken van vastzittende spieren. Ook drukpunten worden meegenomen om zo tot een optimaal, diepe ontspanning van het lichaam en de geest te komen.

Stoelmassage

Dit is een ontspannende massage die je gekleed, zittend op een speciale stoel ontvangt. Behandelt worden hoofd, nek, schouders en rug. Het is een fijne optie voor iedereen die niet goed kan liggen of liever de kleding aan houdt.

Stoelmassage is gericht op ontspanning en het verminderen van stressgerelateerde klachten.

Deze massage is bijzonder geschikt als bedrijfsmassage. Voor bedrijven gelden andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Abonnement

Het is mogelijk om een abonnement te nemen voor massage.

Je sluit een abonnement af voor 3, 6, 9 of 12 maanden. Een abonnement kan op maat samengesteld worden. Een abonnement kan afgesloten worden vanaf 2 behandelingen per maand.

Betaling van een abonnement is in één keer vooraf te voldoen voor de periode van het abonnement. Vanaf 6 maanden is betaling in termijnen mogelijk. Dit in overleg.

Je besparing kan oplopen tot wel € 144,00!

Abonnement

3 maanden: 2 x per maand behandeling € 297,00

* Je bespaart € 33,00

6 maanden: 2 x per maand behandeling € 588,00

*Je bespaart € 72,00

9 maanden: 2 x per maand behandeling € 882,00

*Je bespaart € 108,00

12 maanden: 2 x per maand behandeling € 1176,00

*Je bespaart € 144,00

KLIK op de button en stuur me een mail 🙂

Ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.

JA, dat wil ik!