HEROPENING

Superdeals Op Alle Behandelingen, Afspraken En Workshops!

heropening superdeals

SUPERDEALS

SUPERDEAL NR 1

2e AFSPRAAK HALVE PRIJS

MASSAGE: Een heerlijk, ontspannende HOOFD- NEK- SCHOUDER- RUG massage of aromatouch behandeling met 8 speciaal geselecteerde essentiële oliën. De oliën worden in een vaste volgorde en manier aangebracht. Deze behandeling werkt diep in op ontspanning, verbeteren immuunsysteem, vermindering ontstekingsreacties, algehele balans in lichaam en geest. Lees hier meer over de Aromatouch behandeling.

Je betaalt dan slechts € 82,50 voor 2 overheerlijke, ontspannende massages 🙂 En je mag je 2e afspraak ook cadeau geven aan iemand die het volgens jou nodig heeft en/of verdient.

 

SUPERDEAL NR 2

€ 15,00 KORTING

Tarot consult: korting van € 15,00 - De kaarten zijn een mooie manier om inzicht te krijgen in waar je nu staat en hoe je verder kunt gaan. De kaarten voorspellen geen toekomst, want de toekomst past zich aan aan jouw beslissingen en keuzes van dit moment. Ze geven wel inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Samen met mijn intuïtieve vermogens kan dit consult je weer een op weg helpen als je even vast bent gelopen.

Een goed gesprek aan de keukentafel: korting van € 15,00 - Soms lijkt het of alles tegen zit en weet je even niet meer wat de juiste keuze is. Dan is het fijn om een onafhankelijke en objectieve luisteraar aan je zijde te hebben. Iemand die niet oordeelt en je helpt om uit je eigen gedachten kringetje te stappen. Na een goed gesprek voel je je lichter en heb je weer zicht op je eigen mogelijkheden en stappen die je kunt zetten. Een goed gesprek kan over van alles gaan, maar is alles behalve een koetjes en kalfjes gesprek. We gaan de diepte in en schuwen ook de stilte niet.

Je betaalt dan slechts € 40,00 voor een verhelderend, inzichtgevend en misschien wel een beetje confronterend gesprek.

 

SUPERDEAL NR 3

2E WORKSHOP HALVE PRIJS

Intuïtief schilderen: Schilderen vanuit je hart en ziel. Intuïtief schilderen is een fijne manier om even je hoofd leeg te maken en te luisteren naar wat je ziel je vertellen wil. De kleuren en vormen creëren een beeld van jouw leven. En met elkaar gaan we kijken wat dit beeld jou vertelt. Deze workshop is met een leuke bijzondere twist, die ik hier niet bekend maak, maar die je zeker leuk gaat vinden. Deze workshop staat 17 december gepland.

Dit is een workshop van een dagdeel incl. materialen, koffie/thee/water en wat lekkers. Je investering is € 50,00

Vision bord maken: Een vision bord is een andere manier om je wensen en verlangens in dit leven naar je zelf toe te brengen. Deze workshop ga je jezelf beter leren kennen. Met geleide meditatie en gerichte oefeningen werken we naar datgene dat jij wil. In de middag ga je dan je vision bord maken. Deze workshop staat 30 november en 21 januari gepland.

Deze workshop is een hele dag incl. materialen, koffie/thee/water,wat lekkers en een eenvoudige lunch.  Je investering is € 97,00

De korting gaat af van de goedkoopste workshop. Je kunt kiezen voor 2x dezelfde workshop of de combinatie doen. 

 

SUPER DUPER DEAL NR 4

BESLUIT JE NA ÉÉN VAN DE WORKSHOPS OM MEE TE DOEN MET WOW, DAN BETAAL JE HIERVOOR GEEN € 67, MAAR SLECHTS € 47,00

Leuker kan ik het echt niet maken 😉

WOW - Dit is een serie van 8 wekelijkse bijeenkomsten met vrouwen zoals jij die hun leven weer zelf in handen willen nemen. In deze serie gaan je ontdekken waarom je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt. Wat je tegenhoudt om te doen en zijn wie je wil zijn. Lees hier meer over WOW.

 

SUPERDEAL NR 5

€ 15,00 korting + een gratis persoonlijke roller met essentiële oliën

Ontvang gratis een persoonlijke roller met essentiële oliën bij een welness consult. Tijdens dit consult gaan we samen kijken naar jouw 3 belangrijkste gezondheidsdoelen. We gaan kijken naar hoe je dit zo snel en goed mogelijk kunt bereiken met ondersteuning van o.a. essentiële oliën.

Je investering is dan slechts € 40,00

Maak Nu Een AfspraakEn profiteer van de superdeals

Spelregels:

  • De superdeals zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Je kunt de superdeals niet combineren, tenzij anders vermeld.
  • De superdeals zijn geldig tot en met 31 december 2018. Dit betekent dat je voor deze datum een afspraak gemaakt moet hebben of ingeschreven voor een workshop en deze hebben betaald. De daadwerkelijke afspraak mag wel na deze datum liggen.
  • Indien je gebruik maakt van de superdeal met 2e afspraak of workshop voor de halve prijs geld dat beide workshops voor de 1e workshop voldaan moeten worden.
  • Je kunt 1 x per persoon gebruik maken van een superdeal.
  • De 15 euro korting bon kan niet in combinatie met de bonnen voor de 2e massage behandeling en/of de 2e workshop voor de halve prijs bon gecombineerd worden.
  • De superdeals gelden niet voor WOW, omdat deze al voor een ongekend lage introductie prijs aangeboden wordt.
Maak Nu Een AfspraakEn profiteer van de superdeals