Leef Zoals Je In Je Hart Voelt Dat Goed Is....

Mijn naam is Diana. Ik ben al lange tijd werkzaam in mijn eigen praktijk in huis "Heel De Mens" waar ik reflexzonemassage en coaching combineer met de krachtige werking van essentiële oliën.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen bij een bank en daarna verzekeringsmaatschappij. Heel wat anders dan wat ik nu mag doen 🙂

In die periode heb ik mijn analyserend vermogen goed kunnen ontwikkelen. Na de geboorte van ons eerste kind ben ik lang thuis geweest. Een fijne periode waarin ook onze tweede geboren is.

In totaal ben ik bijna 10 jaar thuismoeder geweest (nu bijna ondenkbaar). Toen ik weer ging werken was dat toch niet wat ik wilde en ik besloot voor mezelf te beginnen. Inmiddels al weer 14 jaar geleden. De tijd gaat echt snel als je het naar je zin hebt 🙂

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in mensen en waarom ze doen wat ze doen. Ik kan mensen lezen en weet vaak al wat ze denken of willen zeggen voor er iets gezegd wordt. Een enkele blik kan mij vertellen hoe je je echt voelt.

Vanuit die interesse ben ik gaan kijken wat ik nou echt wilde doen. En ik kwam uit bij de natuurlijke geneeswijzen. De oude methodes die tegenwoordig alternatief of als je chic wil doen complementair genoemd worden.....

Het is het mooiste werk dat ik mag doen. Ik heb de tijd om echt te luisteren, ik mag met eenvoudige middelen mensen echt helpen en ik ben ontzettend blij, dankbaar en elke dag weer verrast over de krachtige werking van deze oude geneeswijzen.

De kracht die uitgaat van het kijken naar de hele mens, de combinatie van gerichte oefeningen en behandeling. De uitdaging om jou je eigen kracht en schoonheid weer te laten zien zijn mijn drijfveren.

Elke dag is een waar feest en ik zie het als mijn missie om jou je eigen feest te geven!

Op deze site vind je vooral veel informatie over de essentiële oliën. Op mijn andere site vind je informatie over de behandelingen en coaching.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten, in de praktijk of online!

Je kunt me ook volgen op facebook: Voor de essentiële olie Voor de praktijk

Heb je vragen? Stuur ze aan me via onderstaand formulier. Je krijgt z.s.m. reactie

Hartelijke groet,

Diana

[wr_contactform id=20]