Essentiële Oliën Zijn Veel Meer Dan Alleen Een Lekker Geurtje

De oliën zijn een krachtige ondersteuner van je gezondheid en gevoel van welzijn. Voor elke situatie of klacht is wel een olie die kan helpen.

Je denkt misschien niet direct aan essentiële oliën als je naar jezelf kijkt en hoe je je leven wil veranderen. Net zo min als je waarschijnlijk denkt over hoe essentiële oliën je kunnen helpen bij het verminderen van fysieke en mentale klachten.

En toch zijn deze prachtige oliën die ons door de natuur geschonken zijn, zo krachtig dat ze je leven kunnen veranderen!

In mijn eigen leven en in mijn praktijk heb ik al vele malen mogen zien en ervaren welke veranderingen er plaats vinden met behulp van de oliën.

WACHT!! Heb je Sprankel al aangevraagd?

Sprankel is het GRATIS e book vol tips en handige toepassingen van essentiële oliën.

Wil je weten wat je kunt doen om stress te verminderen, koorts te verlagen, spierpijn te verzachten en meer…. Vul dan snel je gegevens in en je ontvangt de link naar het e book direct in je inbox.

Je gegevens zijn veilig bij mij. Je ontvangt alleen regelmatig aanvullende tips over de essentiële oliën en hun toepassingen.

De Kracht Van De Natuur

Essentiële oliën zijn de medicijnen van moeder aarde.  Een cadeau van de aarde aan ons. Een cadeau aan ons waar wij ons niet altijd even bewust van zijn.

Waarom Essentiële Oliën In Elk Huis Thuis Horen...

Voor veel mensen zijn essentiële oliën een lekker geurtje dat je in huis aanzet. Essentiële oliën zijn zoveel meer. Essentiële oliën bevatten de krachtige eigenschappen die planten beschermen tegen bacteriën, virussen, schimmels en infecties.

De anti bacteriële, anti virale, anti schimmel en desinfecterende eigenschappen zijn ook werkzaam in ons lichaam.

Het pepermuntje dat je krijgt na je eten in het restaurant; goed voor de spijsvertering. Je favoriete geur die je ineens terug brengt naar dat ene speciale moment.

"Essentiële oliën helpen je gezondheid verbeteren en je gevoel van welzijn vergroten"

Ware heling ontstaat door het hervinden van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Eén van de manieren om deze balans te bereiken is door het gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons biedt.

In mijn praktijk gebruik ik al vele jaren essentiële oliën en de bijzondere resultaten blijven me blij verrassen..

De mevrouw die haar migraine sterk zag verminderen, de astma patiënt die bijna geen pufjes meer nodig heeft omdat de olie haar werk doet. De depressieve cliënt die de olie in de diffuser doet en merkt dat ze zich beter voelt en zo kan ik nog lang doorgaan.

"Essentiële oliën zijn de kracht van natuur die wij allen tot onze beschikking hebben"

Sprankel

Ontdek hoe essentiële oliën jouw gezondheid kunnen verbeteren!

Waar begin je met essentiële oliën

Vul je gegevens in en ontvang direct de link naar Sprankel in je inbox!

privacy Je gegevens zijn veilig bij me. Als bonus ontvang je regelmatig aanvullende tips over het gebruik van essentiële oliën.