Mijn Missie

Het helpen van vrouwen om emotioneel, spiritueel, financieel en fysiek gezond, vrij en onafhankelijk te zijn. Zodat vrouwen weer vertrouwen op hun innerlijke kracht en intuïtie bij het maken van keuzes en nemen van beslissingen.

Dat vrouwen zoals jij hierdoor het leven leiden dat ze zelf willen leiden. En vervulling en voldoening vinden in datgene dat ze doen.

Ik sta ervoor dat vrouwen zichzelf kunnen en durven zijn in alles dat ze doen. En dat ze hun schoonheid en kracht erkennen en daar naar handelen.

"Door alle franje te verwijderen ontstaat ruimte om jezelf te zijn"

Mijn Manier

Ik hou ervan als puzzelstukjes op hun plaats vallen. Als je ogen oplichten omdat je ineens voelt waar het wringt en wat je anders kan doen. Ik word er blij van als ik zie hoe je anders naar jezelf gaat kijken. Met liefde. Vol trots. Met compassie.

Het geeft mij voldoening om jou te mogen helpen om jezelf weer te zijn en omarmen. Precies zoals je bent. Met je goede én minder goede kanten. Want jij bent jij en dat is precies hoe je bedoelt bent te zijn.

De workshops en begeleiding die ik aanbied zijn gericht op het ontwikkelen en (h)erkennen van wie jij werkelijk bent.

Wat wil jij en waarom heb je dat nog niet?  Welke stappen zijn er naar het bereiken van je doel? Wat heb je nodig? En hoe kan ik je daarbij helpen.

In mijn praktijk is er ruimte om deze vragen te stellen én de antwoorden te vinden. Ik geloof in de kracht van ontspannen.

In ontspannen stilte vind je de antwoorden die je zoekt. ALTIJD. Je hoeft alleen maar te luisteren 🙂

En als je de antwoorden hebt gevonden mag je aan de slag. Dat is vaak het moeilijkste stuk en ook daar help ik je bij.

Liefs,

Diana

W O W!

Realiseer het leven van je dromen

Lees hier meer over WOW als je:

  • Klaar en bereid bent om te worden wie je wil zijn.
  • Bereid bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan.
  • De wil hebt om de touwtjes over jouw leven weer in handen te nemen.