Brandend maagzuur; een klacht die heel veel voorkomt. Brandend maagzuur is een pijnlijk gevoel dat ontstaat doordat het maagsap terugstroomt in de slokdarm. Normaal gesproken wordt dit voorkomen door de sluitspier bij de overgang van slokdarm naar de maag.

De maagwand is beschermt tegen deze zure sappen, de slokdarm niet. Als dit lang aan houdt kan de slokdarm zelfs beschadigen.

Maagzuur remmers, ze gaan met dozen over de toonbank.

Wat gebeurt er dan eigenlijk als je zo’n maagzuurremmer neemt?

De maagzuur remmer doet wat het zegt. Het breekt het maagzuur af en je hebt even geen last meer. Maar het lichaam is een intelligent systeem en doordat het maagzuur ineens snel vermindert gaat het lichaam nieuw maagzuur aanmaken.

Meer dan voorheen, omdat er nu een tekort aangevuld moet worden.

De maagzuurremmers zijn een hele tijdelijke oplossing voor dit probleem. Om nog maar te zwijgen van de bijwerkingen van deze chemische middelen.

Wat dan te doen bij brandend maagzuur?

Voeding – Waarschijnlijk merk je zelf wel welke voeding voor jou brandend maagzuur veroorzaakt. Vet eten en gekruid eten zijn bv bekend, maar ik heb ook mensen gehoord die last kregen van het drinken van zwarte thee of koffie. Let op wat bij jou de trigger is. Hou bv een week een voedingsdagboekje bij, waarin je noteert wat je eet en of je daarop reageerde met maagzuur.

Stress – Stress geeft bij veel mensen maagklachten. Vermijd stress zo veel mogelijk en zorg voor voldoende ontspanning.

Strakke kleding – Door strakke kleding kan de maaginhoud extra naar boven gestuwd worden, met als gevolg maagzuur.

De natuurlijke oplossing

Het aanpassen van leef- en eetgewoontes kan al een heel verschil maken. Een natuurlijke ondersteuning met DigestZen® is hierbij een goede ondersteuning.gezonde spijsvertering

DigestZen® bevat o.a.

  • Gember
  • Pepermunt
  • Dragon
  • Venkel
  • Karwij
  • Koriander
  • Anijs

Deze essentiële oliën ondersteunen de spijsvertering en kalmeren de maag.

Je kunt de olie gebruiken of de makkelijk in te nemen capsules.

Een gezonde spijsvertering is de basis voor een goede gezondheid. Zorg dus goed voor jezelf!

Het gebruik van DigestZen®

  • Doe 1 of 2 druppels DigestZen in je handpalm en wrijf je handen. Wrijf de olie over de blote huid op je borst en naar je buik toe. Maak daarna een kommetje over je neus (niet bij je ogen) en snuif de geur diep op. Herhaal dit een paar keer. Bij kinderen onder de 12 jaar adviseren wij de olie altijd te verdunnen met een draagolie, zoals kokosolie of amandelolie.
  • Breng 1 of 2 druppels etherische olie aan op het middelste zachte gedeelte van de voeten.
  • Als je de capsules gebruikt kun je deze innemen zoals op de verpakking aangegeven is.

Voor persoonlijk advies kun je me mailen info@diana-tins.nl Ik help je graag op weg.

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

In mijn blogs geef ik korte tips over uiteenlopende onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan: info@diana-tins.nl

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@diana-tins.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@diana-tins.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@diana-tins.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Ik vind het leuk om van je te horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.