De beste manier om te beginnen is jezelf verzekeren van de top kwaliteit essentiële oliën. Er zijn veel essentiële oliën op de markt en ze zijn NIET allemaal op dezelfde manier gekweekt, geoogst en geproduceerd. De kwaliteit is sterk afhankelijk van waar de plant groeit, destillatie methodes en testen.

Persoonlijk koop ik mijn oliën bij een bedrijf dat zichzelf heeft toegelegd op de best mogelijke kwaliteit en het creëren van relaties met de telers en boeren, die werkelijk een verschil maken in hun levens. Niet alleen dat, maar wat voor mij ook belangrijk is, is dat er geen chemicaliën, opvullers, pesticides en meer in mijn producten zit. Ik gebruik een bedrijf dat een hoge standaard voor de kwaliteit hanteert. En dat elke oogst test. Ik weet zeker dat jij dat net zo belangrijk vind als ik!

Twijfel je? Ruik dan het verschil. Het is overduidelijk.

Het eerste dat je wil doen is starten als geregistreerd klant, zelfs als het idee van essentiële oliën in je leven spiksplinternieuw voor je is. Als geregistreerd klant ontvang je de volgende enrollment kit die je ook nog starters bonussen oplevert.

  • Geen minimale aankoopverplichting, beloofd.
  • Al je vragen kun je stellen aan mij persoonlijk. Je wordt dus niet in het diepe gegooid. Want wat heb je aan een mooie set oliën als je niet weet wat je er mee kunt doen.
  • De mogelijkheid om te profiteren van het Loyalty Rewards Program (LRP), dit kan je korting laten oplopen van 25% tot 55%! Dat is een interessante korting toch?

Het is echt heel eenvoudig om je geregistreerd klanten account te openen…

Volg gewoon de onderstaande stappen…

1. Je gaat naar mijn webshop en investeert eenmalig  € 20,00  inschrijfgeld en koopt het introductie pakket met Lavendel, Citroen en Pepermunt OF, je kiest een Enrollment Kit en je inschrijfgeld wordt je geschonken.

2. Wanneer je op mijn PAGINA  bent klik je JOIN AND SAVE, dan kun je jouw land kiezen. (yup, we verzenden over de hele wereld!)

3. Als je je land gekozen hebt, kies je “Wholesale Prices” zodat je de beste deal krijgt, oftewel 25% korting direct vanaf je eerste aankoop. Je kunt Wholesale Customer kiezen als je de oliën alleen voor je zelf wilt kopen, of Wholesale Wellness Advocate als je mijn partner wilt worden en je eigen bedrijf met de oliën wilt starten.

4. De ‘Enroller ID”en “Sponsor ID” vakjes zouden al ingevuld moeten zijn voor je als je correct ingelogd bent in mijn virtuele kantoor, maar als dat niet zo is, Vul je 1479405 in beide vakjes in, zodat ik je kan helpen en ondersteunen in je reis met de essentiële oliën.

5.Vul het formulier verder in. Je naam, adres, faktuuradres, verzendadres en verdere contact informatie.

6. Vervolgens, selecteer je je jouw tijdzone en je eigen password voor jouw virtuele kantoor, zodat je in kan loggen in je nieuwe net geopende account en jezelf kan onderdompelen in de mooie wereld van de oliën wanneer je maar wilt!

7. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Gebruikers Overeenkomst.

8. Selecteer je eerste bestelling, dus je € 20,00 introductie pakket en de eerste producten die je zou willen bestellen door de namen van de oliën in te typen. OF je kiest een ENROLLMENT KIT.

9. Persoonlijk denk ik dat een ENROLLMENT KIT  de beste keuze is. Mijn favoriete kit voor absolute beginners is de Home Essentials Kit*.

*Deze kit bevat: De 10 essentiële oliën die het grootste gedeelte van je gezondheidsklachten kunnen verlichten. 15 ml flesjes Lavendel, Citroen, Pepermunt, Breathe, OnGuard, Frankincense, Oregano, ZenGest, DeepBlue 5 ml, Melaleuca. De Petal diffuser én het welkomst pakket*, Enrollment fee inbegrepen.

Of de Family essentials + smart & sassy kit. Deze bevat de zelfde oliën, maar dan 5 ml flesjes en geen diffuser. De Home Essentials Kit bevat 3x zoveel olie + een diffuser voor 2x de prijs. Is naar mijn idee dus een slimmere keus.

Deze kit bevat alles om goed van start te gaan op je nieuwe weg met de essentiële oliën en pure producten.

(Je kunt natuurlijk altijd voor een grotere of kleinere kit gaan). Hoe groter de kit, hoe meer je cadeau krijgt:). En ik kan je natuurlijk altijd helpen om jouw persoonlijke set oliën samen te stellen.

Mijn favoriete kit voor iemand die wil starten met een eigen Essentiële Oliën bedrijf is de Every Oil Kit of de Diamond Kit. Maar als je voorkeur naar een andere kit gaat is dat natuurlijk ook prima. Je kunt ook je eigen kit samenstellen en ik kan je daar bij helpen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

10. Stel je OPTIONELE Loyalty Rewards order in. Je zult hier zeker naar willen kijken als je houdt van de producten en geïnteresseerd bent in een leefstijl waarin essentiële oliën een belangrijke rol spelen. En je al je haarproducten, huidverzorging, schoonmaak spullen en zelfs voedingssuppletie en detox wil vervangen met essentiële oliën producten. Het gaat je HEEL veel geld besparen. Je krijgt elke maand gratis producten en productpunten waar je producten mee kunt kopen. Maak je geen zorgen, ik zal je hier later alles over vertellen. Serieus, mis dit niet. Ik krijg elke maand 30% van mijn bestellingen terug in de vorm van product punten en aangezien je binnenkort een olie ‘gek’ zult zijn zoals ik, zal je van dit voordeel genieten.

En dat is het. Super eenvoudig. Stap voor Stap. Je hebt je account geopend en je reis naar je nieuwe holistische leefstijl met essentiële oliën is begonnen.

Uiteraard ben ik beschikbaar om je vragen te beantwoorden via de mail.

Dus…. als je geïnteresseerd bent om NU Onmiddelijk te starten, klik dan op onderstaande knop en volg de instructies hierboven.

IK WIL STARTEN!

Als je het gevoel hebt dat je eerst meer informatie nodig hebt over essentiële oliën (en je hebt nog GEEN DoTERRA geregistreerd klanten account) en je wilt een telefonische sessie met me boeken, klik dan alsjeblieft op de knop hieronder.

Neem Contact Met Me Op


Veel gestelde vragen

Zijn er verplichte minimale aankoopverplichtingen?
Nee – Je kan bestellen zo vaak als je wil en annuleren als je een bestelling niet door wil laten gaan.

Zijn er verborgen contributies?
Nee! Geen kleine lettertjes. Geen verborgen contributies, verplichtingen, minimale aankopen. Alleen fantastische, hoge kwaliteit producten en de ondersteuning.

Betekent een geregistreerd klanten account dat ik ook iets moet verkopen?
Absoluut niet. Het openen van een geregistreerd klanten account betekent simpelweg dat je de zelfde deal krijgt als ik… de beste prijs.

Wat als ik geen kit wil?
Geen probleem. De kits zijn optioneel. Je kan een geregistreerd klanten account openen met het essentiële oliën introductie enrollment pakket van € 20,00 en de producten kiezen die jij wil. Maar de kits wuiven de €20,00 registratie kosten weg en zijn echt de beste deal.

Wat is het Loyalty Rewards Program?
Het Loyalty Rewards Programma is de slimste manier om je oliën te kopen en het is hoe ik mijn producten bestel. Waarom? Omdat ik dan gratis spullen krijg en dat zal jij ook krijgen! Het programma is een flexibel, optioneel maandelijks programma dat je beloont voor het regelmatig plaatsen van een bestelling. Eigenlijk krijg je gewoon gratis producten en extra korting in productpunten omdat je een trouwe klant bent.

Welke keuze moet ik maken?
Het allerbelangrijkste: er zijn geen verplichtingen. Zo kun je bestellen:

1. Denk je slechts af en toe en voor een totaalbedrag minder dan 100 euro PER JAAR aan essentiële oliën te kopen in de toekomst? Dan is de optie van gewoon in de webshop bestellen, afrekenen en de producten thuisgestuurd krijgen de beste optie voor jou.

2. Denk je regelmatiger en voor een totaalbedrag van meer dan 100 euro PER JAAR aan essentiële oliën te kopen in de toekomst? Dan is de optie van het zogenaamde ‘groothandelschap’ interessant. Voor een eenmalige inschrijving van 25 euro krijg je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus ook al op je eerste bestelling) ALTIJD 25% korting op je  inkopen. Jaarlijks krijg je ter verlenging van je abonnement een pepermuntolie opgestuurd, waarvoor je dan slechts 20 euro excl. BTW betaalt. Dit is dus al heel snel interessant voor jou.

3. Denk je (bijna) elke maand essentiële oliën te gaan kopen voor een bedrag vanaf 1 euro, dan is de 2e optie van inschrijving interessant, maar dan komt ook het loyaliteitsprogramma in beeld.  Hierbij krijg je, naast de 25% korting die je ALTIJD krijgt, een oplopend percentage (van 10-30%) aan extra korting in de vorm van gratis productpunten die je kunt inzetten om producten te bestellen. Daarmee komt je totale korting maximaal op 55%.

Dit is hoe dat werkt:
– als je tussen de 1 en 49 euro bestelt per maand, dan blijven je spaarpunten in tact en blijft je spaarpercentage gelijk. Er gebeurt dus ‘niets’.
– als je tussen de 50 en 100 euro bestelt per maand, dan spaar je het percentage van 10-30 procent over je aankopen en die kun je dan (of later) besteden aan gratis producten. Het percentage dat je spaart gaat elke drie maanden automatisch omhoog tot je de 30 % bereikt hebt.
– als je per maand voor meer dan 100 euro bestelt, ga je eventueel  mee verdienen aan de aankopen door anderen, dan kom je als je dat wil in de zakelijke kant terecht.
– als je per maand voor meer dan 125 euro bestelt en je doet dat voor de 15e van de maand, krijg je naast de andere voordelen ook het gratis product van de maand.

Optie 3 is vooral interessant als je zelf veel essentiële oliën gebruikt of bijvoorbeeld een praktijk of bedrijf hebt waar je essentiële oliën  inzet als onderdeel van de behandeling.

Wil je advies? Neem contact op!
Wil je optie 2 of 3? Schrijf je dan in zoals hierboven vermeld of neem contact met ons op! Dit kan via info@diana-tins.nl of via het formulier . Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze!