Wat Is De Beste Manier Om Te Starten Met Essentiële Oliën?

Laten We Beginnen Met Een Geregistreerd Klanten Account

De beste manier om te beginnen is jezelf verzekeren van de top kwaliteit essentiële oliën. Er zijn veel essentiële oliën op de markt en ze zijn NIET allemaal op dezelfde manier gekweekt, geoogst en gemaakt. De kwaliteit is sterk afhankelijk van waar de plant groeit, destillatie methodes en testen.

Persoonlijk koop ik mijn oliën bij DoTERRA, een bedrijf dat zichzelf heeft toegelegd op de best mogelijke kwaliteit en het creëren van relaties met de telers en boeren, die werkelijk een verschil maken in hun levens. Niet alleen dat, maar wat voor mij ook belangrijk is, is dat er geen chemicaliën, opvullers, pesticides en meer in mijn producten zit. Ik gebruik een bedrijf dat een hoge standaard voor de kwaliteit hanteert. En dat elke oogst test. Ik weet zeker dat jij dat net zo belangrijk vind als ik!

Twijfel je? Ruik dan het verschil. Het is overduidelijk.

Het volgende dat je wil doen is starten als geregistreerd klant, zelfs als het idee van essentiële oliën in je leven spiksplinternieuw voor je is. Als geregistreerd klant ontvang je de volgende enrollment kit die je ook nog starters bonussen oplevert.

  • Geen minimale aankoopverplichting, beloofd.
  • Al je vragen kun je stellen aan mij persoonlijk. Je wordt dus niet in het diepe gegooid. Want wat heb je aan een mooie set oliën als je niet weet wat je er mee kunt doen.
  • De mogelijkheid om te profiteren van het Loyalty Rewards Program (LRP), dit kan je korting laten oplopen van 25% tot 55%! Dat is een interessante korting toch?

Inschrijven Voor Een Geregistreerd Klanten Account is Simpel!

Volg de volgende eenvoudige stappen…

1. Ik stuur je een login voor het inschrijfproces en jij investeert in een € 20,00 Eenmalig inschrijfgeld en koopt het introductie pakket met Lavendel, Citroen en Pepermunt OF, je kiest een Enrollment Kit en je inschrijfgeld wordt je geschonken.

2. Wanneer je klikt op mijn PAGINA, klik JOIN AND SAVE, dan kun je jouw land kiezen. (yup, we verzenden over de hele wereld!)

3. Als je je land gekozen hebt, kies je “Wholesale Prices” zodat je de beste deal krijgt, oftewel 25% korting direct vanaf je eerste aankoop. Je kunt Wholesale Customer kiezen als je de oliën alleen voor je zelf wilt kopen, of Wholesale Wellness Advocate als je mijn partner wilt worden en je eigen bedrijf met de oliën wilt starten.

4. De ‘Enroller ID”en “Sponsor ID” vakjes zouden al ingevuld moeten zijn voor je als je correct ingelogd bent in mijn virtuele kantoor, maar als dat niet zo is, Vul je 1479405 in beide vakjes in, zodat ik je kan helpen en ondersteunen in je reis met de essentiële oliën.

5.Vul het formulier verder in. Je naam, adres, faktuuradres, verzendadres en verdere contact informatie.

6. Vervolgens, selecteer je je jouw tijdzone en je eigen password voor jouw virtuele kantoor, zodat je in kan loggen in je nieuwe net geopende account en jezelf kan onderdompelen in de mooie wereld van de oliën wanneer je maar wilt!

7. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Gebruikers Overeenkomst.

8. Selecteer je eerste bestelling, dus je € 20,00 introductie pakket en de eerste producten die je zou willen bestellen door de namen van de oliën in te typen. OF je kiest een ENROLLMENT KIT.

9. Persoonlijk denk ik dat een ENROLLMENT KIT  de beste keuze is. Mijn favoriete kit voor absolute beginners is de Family Wellness Kit*.

*Deze kit bevat: Lifelong Vitality Pack dit is het voedingssuppletie pakket, Fractionated Coconut Oil(basis olie), Family Physician Kit met 10 oliën die hier besproken zijn, On Guard Hand Wash,On Guard Dispenser, On Guard Tandpasta(zonder fluoride!), On Guard Beadlets, On Guard Softgels, Past Tense (10 mL), Welcomst pakket*, Enrollment fee inbegrepen.

Deze kit bevat alles om goed van start te gaan op je nieuwe weg met de essentiële oliën en pure producten. Bij deze kit krijg je van mij ook nog het boek Modern Essentials cadeau 🙂

(Je kunt natuurlijk altijd voor een grotere of kleinere kit gaan). Hoe groter de kit, hoe meer je cadeau krijgt:). En ik kan je natuurlijk altijd helpen om jouw persoonlijke set oliën samen te stellen.

Mijn favoriete kit voor iemand die wil starten met een eigen Essentiële Oliën bedrijf is de Every Oil Kit of de Diamond Kit. Maar als je voorkeur naar een andere kit gaat is dat natuurlijk ook prima. Je kunt ook je eigen kit samenstellen en ik kan je daar bij helpen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

10. Stel je OPTIONELE Loyalty Rewards order in. Je zult hier zeker naar willen kijken als je houdt van de producten en geïnteresseerd bent in een leefstijl waarin essentiële oliën een belangrijke rol spelen. En je al je haarproducten, huidverzorging, schoonmaak spullen en zelfs voedingssuppletie en detox wil vervangen met essentiële oliën producten. Het gaat je HEEL veel geld besparen. Je krijgt elke maand gratis producten en productpunten waar je producten mee kunt kopen. Maak je geen zorgen, ik zal je hier later alles over vertellen. Serieus, mis dit niet. Ik krijg elke maand 30% van mijn bestellingen terug in de vorm van product punten en aangezien je binnenkort een olie ‘gek’ zult zijn zoals ik, zal je van dit voordeel genieten.

En dat is het. Super eenvoudig. Stap voor Stap. Je hebt je account geopend en je reis naar je nieuwe holistische leefstijl met essentiële oliën is begonnen. Je ontvangt een welkomst mail van me en een serie mails om je op weg te helpen.

Uiteraard ben ik beschikbaar om je vragen te beantwoorden via de mail.

Dus…. als je geïnteresseerd bent om NU Onmiddelijk te starten, klik dan op onderstaande knop en volg de instructies hierboven.

IK WIL STARTEN!

Als je het gevoel hebt dat je eerst meer informatie nodig hebt over essentiële oliën (en je hebt nog GEEN DoTERRA geregistreerd klanten account) en je wilt een telefonische sessie met me boeken, klik dan alsjeblieft op de knop hieronder.

Neem Contact Met Me Op


Veel gestelde vragen

Zijn er verplichte minimale aankoopverplichtingen?
Nee – Je kan bestellen zo vaak als je wil en annuleren als je een bestelling niet door wil laten gaan.

Zijn er verborgen contributies?
Nee! Geen kleine lettertjes. Geen verborgen contributies, verplichtingen, minimale aankopen. Alleen fantastische, hoge kwaliteit producten en de ondersteuning.

Betekent een geregistreerd klanten account dat ik ook iets moet verkopen?
Absoluut niet. Het openen van een geregistreerd klanten account betekent simpelweg dat je de zelfde deal krijgt als ik… de beste prijs.

Wat als ik geen kit wil?
Geen probleem. De kits zijn optioneel. Je kan een geregistreerd klanten account openen met het essentiële oliën introductie enrollment pakket van € 20,00 en de producten kiezen die jij wil. Maar de kits wuiven de €20,00 registratie kosten weg en zijn echt de beste deal.

Wat is het Loyalty Rewards Program?
Het Loyalty Rewards Programma is de slimste manier om je oliën te kopen en het is hoe ik mijn producten bestel. Waarom? Omdat ik dan gratis spullen krijg en dat zal jij ook krijgen! Het programma is een flexibel, optioneel maandelijks programma dat je beloont voor het regelmatig plaatsen van een bestelling. Eigenlijk krijg je gewoon gratis producten en extra korting in productpunten omdat je een trouwe klant bent.

.