Mode. Schoenen. Accessoires. Je vindt het helemaal fantastisch. Vriendinnen vragen je regelmatig om advies. Je kan er de hele dag wel mee bezig zijn. Je hebt er misschien al eens over gedacht hoe je hier een inkomen mee kan creëren en jezelf de vrijheid geven die je zo graag wil.

Waarom niet? Het is geen gekke gedachte. Mensen als jij die het leuk vinden om mooie kleding te dragen. En die anderen willen helpen om er altijd op hun best uit te zien. Dat is precies wat je kunt doen als je aan de slag gaat met je eigen mode bedrijf.

Waarom zou je er niet induiken en de financiële kansen pakken. Ik ben er heilig van overtuigd dat je geld kunt verdienen met doen waar je van houdt. Alles wat je hoeft te doen is JA zeggen tegen de kans. En ik probeer je niets aan te smeren. Ik hoop alleen dat jij bewust kiest en nodig je van harte uit om jezelf deze kans te gunnen.

Als je van mode houdt kan dit een weg zijn die je verder wil onderzoeken. Dit bedrijf is in de opstart fase. Eind april gaat de webshop online. Je hebt nu dus een unieke kans om je bedrijf te starten en mee te groeien.

Ons team is nog klein. We zijn startend, enthousiast, vastbesloten om zoveel mogelijk mensen te helpen om er op hun best uit te zien.

 

Hoe het werkt:

Elke week wordt je uitgenodigd voor een team gesprek. Hier krijg je informatie en kun je vragen stellen. Stap voor stap informatie voor het bouwen van jouw bedrijf. Elke stap ben ik bij je. We werken samen en ik wil dat jij succesvol bent!

We doen het SAMEN.

Wil je meer weten? klik HIER . Vul het formulier in en je ontvangt dan van mij een uitnodiging voor een gesprek waarin ik je alle informatie geef die je nodig hebt om te starten. En uiteraard kun jij al je vragen stellen.

En onthoud; ik ben slechts één klik of telefoontje bij je vandaan.

Elke maand wat extra bij verdienen met mode

Ja dat kan, je eigen kleding gratis of meer! En ik vind het super leuk dat je hier bent.

Je bent waarschijnlijk al een tijdje aan het dubben over hoe je meer geld in het laatje krijgt. En hoe je meer financiële vrijheid kunt krijgen. Hoe je de zorgen achter je kunt laten. Hoe je kunt werken met plezier.  Je ziet het anderen, schijnbaar moeiteloos, doen maar bent niet helemaal zeker of jij dat wel kan. Maak je geen zorgen, die twijfel hebben we allemaal gehad. Ik ook.

Toen ik startte met mijn bedrijf had ik geen idee hoe alles werkte en vond het allemaal maar ingewikkeld en niets voor mij. Geld verdienen naast mijn normale werkzaamheden? Hoe dan?

Ik wist wel dat ik JA moest zeggen tegen mezelf en een bewuste keus mocht gaan maken als ik iets wilde veranderen in mijn leven.

Ik wist ook dat ik in actie moest komen, juist als ik het eigenlijk doodeng vond. De kans die me geboden werd voldeed ook nog eens aan mijn wensenlijstje. Dus was het een onderzoek waard.

En vandaag ben ik blij dat ik heb geluisterd naar mezelf. En dat ik dit cadeautje door mag geven aan jou.

Als je er klaar voor bent:

  • om verandering in je leven te zien
  • om de belofte aan jezelf te doen
  • om JA tegen jezelf te zeggen en een leven vol vrijheid te creëren
  • om jezelf te omringen met andere vrouwen die, net als jij, toegewijd zijn aan zichzelf en het bouwen van hun ideale bedrijf.

Dan nodig ik je uit om je te laten coachen door mij. Te trainen met mij. Dan wil ik je mentor zijn op dit mooie pad.

Laten we starten!

Het is MAKKELIJK. Klik HIER, vul het formulier in en ik neem contact met je op. 
Ik zou het super leuk vinden om met je te werken! Als je meer wil weten stuur je me gewoon een bericht. Ik ben hier en ik geloof in je! Dat is alles wat we nodig hebben.


X Diana