Realiseer de verandering in je leven die je al zo lang wil

 • Invloed en impact op hoe je leven eruit ziet
 • Uniek door de complete aanpak. Emotie, gedachten, gedrag, spiritueel, fysiek
 • Alleen voor vrouwen die echt verandering willen in hun leven
 • Onvoorwaardelijke steun
 • Word de baas in jouw leven
Jaar programma Diamant

Eigenlijk is je leven best oké, maar.....

Van binnen knaagt het

Je hebt het gevoel dat er meer moet zijn dan alleen 'maar' moeder, partner of werkneemster zijn.

Je werkt hard om erkenning te krijgen, maar voelt dat je blokkeert door onzekerheid over je kennis en vaardigheden.

Je voelt je schuldig als je dan eens een keer iets voor jezelf doet.

Je zou graag willen dat je leven er anders uit zou zien, maar weet niet goed waar en hoe te beginnen.

Je zou het fijn vinden om met een groep gelijk gestemde vrouwen te praten over je ideeën, onzekerheden en angst die je voelt bij de gedachte aan verandering.

Of gewoon een plek waar je hulp kunt vragen en ervaringen uit kunt wisselen. Waar je aangemoedigd wordt bij het zetten van stappen in de door jou gewenste richting.

Wat iedere vrouw nodig heeft is een coach en een vertrouwde groep die er onvoorwaardelijk voor haar is


Herken je dit?

Dat je eigenlijk gezonder en bewuster wil leven. En jezelf wil geven wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Dat je hart zegt dat het anders kan, maar je aarzelt om je familie en vrienden te vertellen wat je echt wilt.

Ze begrijpen je niet of je bent bang dat ze je aankijken of je van een andere planeet komt als je vertelt dat je bewuster met jezelf om wil gaan. Dat je soms wel eens dingen voelt en niet weet wat het is. Je zou willen dat je hier vrijuit over kon praten, zonder vreemde of meewarige blikken.

Herken je dat? Dat je al lang nadenkt over hoe je meer uit je leven zou kunnen halen, maar eenvoudigweg niet weet waar je moet beginnen? Dat je zou je willen weten wat je kunt doen om je zelf sterker te voelen. Om weer te vertrouwen op je intuïtie en welke signalen je lichaam en geest kunnen geven. En hoe je daar je voordeel mee kan doen?

Dan ben je toe aan Diamant. Meer dan een training of coaching traject.

Wat is Diamant?

Diamant is bijzonder

Het is het jaarprogramma dat ik graag zelf had willen volgen toen ik begon met mijn persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling

In Diamant helpen de deelnemers én de coach elkaar om verder te groeien als mens. Om doelen te halen en elkaar te stimuleren om de volgende stap te zetten

Je gaat frisse, nieuwe ideeën krijgen

Je gaat nieuwe mogelijkheden zien

De groep én ik helpen je om je wensen en dromen te realiseren

Samen bereik je zoveel meer dan alleen

Door samen te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar uit te dagen halen we de mooiste creaties naar ons leven


Wil jij ook:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Leren hoe je goed voor je zelf kunt zorgen
 • Keuzes maken die bij jou passen
 • Weer leren vertrouwen op je gevoel en van daaruit handelen
 • Blijvende verandering in je leven
 • Leren van en met elkaar
 • Een mentor die er onvoorwaardelijk voor je is, die je steunt en af en toe een liefdevolle schop onder je kont geeft

Dan zou het jaarprogramma Diamant zomaar eens de oplossing kunnen zijn die je zoekt 🙂 

Geïnteresseerd? Stuur me een mail met in de onderwerpregel INTERESSE DIAMANT. Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend interesse gesprek. 


In het jaarprogramma Diamant leer je:

 • Over de invloed van je gedachten op je emoties en gedrag
 • Hoe je met behulp van gerichte oefeningen en meditaties je zelf weer leert (h)erkennen
 • Over de chakra's en het belang van energetisch in balans zijn. En natuurlijk hoe je dat doet
 • Jouw persoonlijke talenten ontdekken en inzetten, zodat je elke dag blij kunt beginnen
 • Luisteren naar je gevoel en intuïtie
 • Hoe je jouw beperkende gedachten en overtuigingen het zwijgen oplegt

Wat anderen zeggen over de begeleiding door Diana:

 • Name
  Diana is een prachtig mens die goed luistert en de gave heeft precies die vragen te stellen die je nodig hebt om verder te komen. Haar behandelingen zijn heel waardevol. Het is fijn dat er zulke bijzondere coaches zijn!
  Maroesja
 • Name
  Soms heb je een sterke wens of droom, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je moet beginnen. Dan komt Diana om de hoek kijken. Stap voor stap heeft ze me enorm geholpen de droom concreet te krijgen en er heldere hapklare brokken van te maken. Alle wakken en beren, die ik altijd zag leken weg te zijn, het leek ineens heel realistisch. Helder en concreet heeft Diana me begeleid. Door kritische vragen te stellen, moest ik dieper nadenken over mijn motivatie en angsten. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren met heel veel "ohja" momenten.
  Natalia
 • Name
  Ik ken Diana alweer een aantal jaren. Met haar manier van coachen weet ze iedere keer die dingen te raken waar je weer een stapje verder mee komt. Ze doet dat op een rustige en liefde volle manier. Je komt dichter bij jezelf en je krijgt een andere kijk op de situatie. Wat heel waardevol is.
  Pauline
 • Name
  Daarbij is Diana ook een kei in het je bewust maken van jezelf... wat is jouw keuze, wat wil jij, wat is voor jou het beste...
  Astra
 • Name
  Ik stap bij Diana altijd in een warm bad. De tips en trucs die ik mee krijg zijn altijd direct toepasbaar. Voel me vrij om alles uit te spreken. Voel me begrepen. Dank je wel voor de goede zorgen! Ik raad iedereen naar je toe te gaan
  Ellen

In het jaarprogramma Diamant krijg je:

 • 6 x een inspirerende dag met workshops
 • Wekelijks een mail met tips en/of oefeningen met betrekking tot het thema
 • Elke maand een live vraag en antwoord Zoom Call
 • Toegang tot mij persoonlijk via de mail
 • Workshops van anderen op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze staan nog niet vast, maar worden super leuk!
 • Je persoonlijke naamanalyse door mij gemaakt

Is dit programma iets voor jou?

Dit programma is helemaal voor jou als jij oprecht verlangt naar verandering in je leven. Als je meer tijd voor jezelf wil, meer rust in jezelf. Als je er klaar voor bent om je angst en onzekerheid over je talenten en wie je bent achter je te laten. En bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om te gaan stralen en jezelf te zijn.

Belangrijk om te weten. Mijn ervaring is dat een programma als dit het beste werkt als er een klik is. Het is voor mij belangrijk dat ik jou het beste kan geven dat ik te bieden heb. Dat kan ik alleen als jij bereid bent om de acties te ondernemen die nodig zijn om jezelf weer die liefde, waardering en vertrouwen te geven die je jezelf tot nu toe hebt onthouden.

Als je belangstelling hebt is de volgende stap simpel!

Je bent helemaal tot hier gekomen dus ik ga ervan uit dat je van binnen voelt dat je hier aan mee wil doen. En dat maakt mij blij 🙂

Heb je interesse in het half jaar programma DIAMANT?

Of aarzel je of het wat voor je kan zijn? In beide gevallen is de meest logische stap om een verkennende interesse gespreke aan te vragen. Dat doe je door een mail te sturen.  Vervolgens vraag ik je ter voorbereiding op ons gesprek wat vragen te beantwoorden. Zo weet ik al een beetje wie ik voor me heb.

In een gesprek van circa 60 minuten nemen we de tijd stil te staan bij wat jij graag wilt en waar je tegenaan loopt om dit realiseren. Op basis van jouw input doe ik je een voorstel. Uiteraard vertel ik je dan ook de daarbij behorende investering.

Interesse? Mail me NU. Zet INTERESSE DIAMANT  in de onderwerpregel en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een gesprek.