Leven Zoals Jij Voelt Dat Goed Is

Ook jij kunt het leven van je dromen realiseren!

Download hier het e-book "Wow, Realiseer je dromen"

Hi,

 • Ziet jouw leven er nog niet helemaal uit zoals je graag zou willen?
 • Krijg je niet de waardering die je verdient?
 • Haal je geen voldoening uit je werk?
 • Heb je het gevoel dat het er allemaal niet zoveel toe doet?
 • Kom je elke maand geld tekort?

Dat kan anders. Het is mijn overtuiging dat wij, als werkende vrouwen en moeders, onze kinderen kunnen opvoeden en tegelijk een rijk en vervullend leven kunnen hebben.

We willen allemaal meer tijd, meer ontspanning en leuke dingen in ons leven. Alle vrouwen die ik spreek zeggen het: "Ik ben altijd druk voor anderen. Ik kom niet aan mezelf toe. Iedereen gaat er maar van uit dat ik het wel even doe".

Ik herken dat. Als werkende moeder en mantelzorger werd ik volledig in de waan van de dag meegezogen. Tot ik besloot dat het anders moest kunnen.

Kijk, we ontkomen niet aan stress. Ook niet aan gebeurtenissen die buiten onze invloed liggen. Je kan wel leren hoe je stress zoveel mogelijk beperkt. En hoe je omgaat met onverwachte, ingrijpende gebeurtenissen. En hoe je je leven inricht zoals jij dat wil.

Veel hangt af van wat we geleerd hebben. Onze geloofssystemen. De gedachten die bewust en onbewust in ons hoofd rond dwalen. De patronen waar we aan gewend zijn. En de gedachten die we moeten loslaten voor we kunnen leven zoals wij dat zelf willen. En kunnen zijn zoals we willen zijn.

Ik ben op een missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij het bereiken van emotionele, fysieke en financiële vrijheid. En ik nodig je van harte uit om mee te doen.

Lees hier meer over wie ik ben en wat ik doe.

Ben jij er ook klaar voor? Klaar om meer uit het leven te halen? Klaar voor verandering? Ik ben blij dat je er bent.  Ik ben hier voor je om je te helpen bewust te leven. Je kunt alles DOEN, WILLEN of ZIJN. Ik noem dat de WOW factor.

Wat is de WOW factor? 

Wow is bewust leven, letterlijk wakker worden. WOW staat voor Weten wat je wil - Onderzoeken wat je tegenhoudt - Weer vertrouwen op je gevoel.  Praktisch en intuïtief. Het totaal plaatje dat leven is. Ik weet dat je me begrijpt. Veel mensen zijn nog onbewust, weten nog niet wat ze willen. Je bent nog aan het dromen. Of je denkt dat je weet wat je wil, maar je gelooft nog niet dat je het kan hebben. Geloof het. Manifesteer het.

Jij kunt jouw droom waar maken! Je hebt de kracht in je om de regie weer in handen te nemen en het leven te leiden waar je blij van wordt. Maar het zal wat werk kosten. Ben je klaar om er in te duiken en je over te geven? Het kan intens zijn en er kunnen wat tranen vloeien, maar ik ben bij je. Ben je klaar om de verandering in je leven toe te laten en niet langer te blijven hangen in de verhalen die je jezelf vertelt hebt?

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen. Start met het downloaden van mijn e book en dan kunnen we van start!

X Diana

Goed zorgen voor je zelf - Familie - Je eigen bedrijf - In balans = Jij en het leven dat jij wil

Wat mensen zeggen.....

Ik heb al veel vrouwen mogen helpen. Hier zijn een paar van hun reacties.

 • Annelies 32 jaar
  Annelies 32 jaar - Ik heb voor coaching door Diana gekozen omdat haar mail mijn hart aansprak, me hoop gaf en me inspireerde. Ik voelde me door haar begrepen. Het fijnste aan de begeleiding vond ik de het geduld, de warmte en de positiviteit die ze uitstraalt. Ik voel me veilig bij haar. Het meest waardevolle dat ik in de afgelopen periode geleerd heb is het aanpakken van mijn belemmerende gedachten die me telkens blokkeren in de stappen die ik wil zetten.  Diana is zacht en vriendelijk, geduldig, motiverend en niet oordelend. Ik beveel haar van harte aan.
 • Natalia Zijlstra
  Natalia Zijlstra - Soms heb je een sterke wens of droom, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je moet beginnen. Dan komt Diana om de hoek kijken. Stap voor stap heeft ze me enorm geholpen de droom concreet te krijgen en er heldere hapklare brokken van te maken. Alle wakken en beren, die altijd zag leken weg te zijn, het leek ineens heel realistisch. Helder en concreet heeft Diana me begeleid. Door kritische vragen te stellen, moest ik dieper nadenken over mijn motivatie en angsten. Ik heb het als zeer verhelderend ervaren met heel veel "ohja" momenten.
 • Pauline Brouwer
  Pauline Brouwer - Ik ken Diana alweer een aantal jaren. Met haar manier van coachen weet ze iedere keer die dingen te raken waar je weer een stapje verder mee komt. Ze doet dat op een rustige en liefde volle manier. Je komt dichter bij jezelf en je kreeg een andere kijk op de situatie. Wat heel waardevol is. Pauline
 • Maroesja vd Berg
  Maroesja vd Berg - Diana is een prachtig mens die goed luistert en de gave heeft precies die vragen te stellen die je nodig hebt om verder te komen. Haar behandelingen zijn heel waardevol. Het is fijn dat er zulke bijzondere collega's zijn!
 • Ursula Aerts
  Ursula Aerts - Tijdens een workshop intuïtief schilderen bij Diana was ik blij verrast door de eenvoud ervan en het resultaat van schilderes in mij. Op een rustige wijze heeft Diana mij geïnspireerd vaker op deze eigen wijze te schilderen.
 • Lia Vonk
  Lia Vonk - Intuitief schilderen daar had ik weleens van gehoord maar nog nooit gedaan. Maar voor alles is een 1e keer . Er komt een moment in je leven dat je naar je innerlijk moet kijken (en luisteren) om verder met je leven te kunnen gaan en dan is zo’n cursus een mooie aanvullen en tevens mooie ervaring. Als je voor het schildersdoek zit dan moet je je gedachten los laten en jezelf kunnen overgeven om dat waar je momenteel mee zit zelf naar boven te laten komen. Het leek me moeilijk maar eigenlijk kwam het vanzelf. Mijn hand deed zijn eigen ding en zo kwam er een resultaat op het schildersdoek. Na een heldere uitleg van Diana vielen de “puzzelstukjes” op zijn plek. Deze belevenis vond ik heel verhelderend werken en zeker voor herhaling vatbaar.
 • Ingrid vd Horst
  Ingrid vd Horst - Ik ben al een tijdje bekend bij Diana. Zij heeft me door de voetreflex veel verlichting gegeven, maar ook met healing beter naar mezelf leren luisteren (al beheers ik dit niet altijd) en na een behandeling heb ik mijn blik weer even gefocust op dingen die voor MIJ belangrijk zijn en niet voor anderen.
 • Astra Kok
  Astra Kok - Vandaag weer 'n heerlijke voetreflextherapie gehad, voel ik me weer even ontspannen en kan de wereld weer aan! Daarbij is Diana ook een kei in het je bewust maken van jezelf... wat is jouw keuze, wat wil jij, wat is voor jou het beste... Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling!
 • Marcelle Wijnand
  Marcelle Wijnand - Heerlijke massage van Diana gehad met DoTerra oliën. Genoten van de behandeling. Dank voor de rust en helderheid.

WOW!

Realiseer Je Dromen in 7 makkelijk te volgen stappen

privacy Je gegevens zijn veilig bij mij. Ze worden nooit doorgegeven aan derden.

Realiseer je dromen en verlangens. Een handleiding die je laat denken, voelen, doen.

Realiseer je dromen. Een handleiding met indringende vragen.

Samen aan de slag

Het vraagt vertrouwen om achter je te laten wie je denkt te moeten zijn. Je hebt je zelf al zo lang verhalen vertelt dat je het zelf bent gaan geloven.

Het vraagt je om te begrijpen wat jou triggert en waarom, zodat je het achter je kunt laten.

Het vraagt van je om je ANGST en ONZEKERHEID in de ogen te zien en zeggen: “Dank je wel, maar ik ben niet langer geïnteresseerd in wat je me vertelt.”

Zou je het niet fantastisch vinden om je leven te leiden zoals jij dat wil in het echt en niet alleen in je dromen?

Ik zeg je dat het kan en ik wil je graag helpen om dat te doen.

Ik nodig je uit om te onderzoeken wie je zou willen zijn. En welk verhaal je daarvoor achter je mag laten.

Lees verder

Soms is het lekkerder om te krijgen wat je wil vanuit je eigen huis, met een kopje thee op de bank  in je makkelijke kloffie. Ik snap dat 🙂 Tenslotte is het inpassen van die speciale ME tijd al lastig genoeg. Vaak moet het er ‘tussendoor’ toch?

Een één op één sessie met mij – hoewel pure luxe- past dan misschien niet in jouw of mijn agenda. Maar ik heb een manier waarop we het beste van twee werelden kunnen hebben. Je krijgt de tools en tips die je nodig hebt op jouw eigen tijd en tempo. En ik kom wanneer jij wil binnenvallen op je laptop of telefoon. En omdat persoonlijk contact in deze digitale wereld ook gewoon heel fijn is zijn er workshops op locatie.  Alles om jou te helpen groeien. En persoonlijk. En emotioneel. En Spiritueel. En Financieel.

Ik heb het gezien, ervaren en gedaan en nu kan jij daar de vruchten van plukken. Neem een kijkje. LEER MEER!

Er is een reden dat je hier terecht bent gekomen. Je weet dat je er klaar voor bent. Je wilt meer. En je bent er klaar voor om jezelf de tijd te geven die je verdient.

Je wordt blij van de gedachte dat je je eigen bedrijf hebt en je leven in kunt richten zoals jij dat wil. Je weet dat je het kan. Je passie kan je werk worden. Hoe je communiceert en verbind kan anderen ondersteunen en kracht geven.

Er is een maar…. Je hebt hulp nodig en dat is helemaal oké.  Je mag dat voelen. Iedereen heeft iemand nodig die de zelfde weg al bewandeld heeft, fouten heeft gemaakt en nu weet hoe de valkuilen vermeden kunnen worden.

Als ik iets nieuws wil leren vraag ik om hulp. Ik ga cursussen en opleidingen doen. En zoek een mentor, coach, iemand die me bij staat. Die persoon wil ik voor jou zijn.

Ben je nieuwsgierig naar wat essentiële oliën zijn en voor jou kunnen betekenen? Hoor je verhalen over magische ervaringen en denk je: “Ja hoor, het zal wel. Mensen ruiken aan die flesjes of smeren de olie op hun huid en de wonderen gebeuren?”

Yep. Geloof het of niet, dat is precies wat er gebeurt.

In mijn praktijk werk ik al lange tijd met essentiële oliën. Bij mijn behandelingen zag ik de ware kracht van pure essentiële oliën. In de loop van de tijd ging ook mijn (sceptische) gezin steeds vaker om de oliën vragen 🙂 Nog steeds weet de olie me te verbazen met haar enorme kracht en de mooie resultaten.

Mijn enthousiasme over de essentiële oliën groeit nog elke dag. Het is ook de reden dat ik mijn ervaringen wil delen. Dat doe ik op verschillende manieren en plaatsen.

Meer over essentiële oliën

Wat doe je als je iets wil weten? Precies… je vraagt het!

De snelste weg van vraag naar antwoord is je vraag stellen. Geef aan waar je interesse naar uit gaat of waar je meer van wil weten.

Ik beantwoord elke mail zo snel mogelijk. Mocht je geen reactie krijgen check dan je spam folder of probeer het nog eens.

Je bent op deze pagina gekomen omdat er iets is dat je wil weten. En ik wil je graag helpen 🙂 dus neem contact op!

Liefs,

Diana

 

"Het vraagt vertrouwen om de sprong te wagen en je angst achter je te laten"

Ik zou het super leuk vinden om met je te werken! Als je meer wil weten stuur me dan een bericht. Ik ben hier en ik geloof in je! Dat is alles wat we nodig hebben.