Je Gaat Je Eigen Bedrijf Starten!

Goede keus! Juist nu is een goede tijd om het heft in eigen handen te nemen. Vaste contracten en banen tot je pensioen zijn allang niet meer de zekerheden die ze ooit waren.

Werken met de essentiële oliën en natuurlijke producten is een super ervaring. Zelf ben ik vanuit mijn eigen praktijk voor natuurgerichte geneeswijzen en bewustwording gestart met de oliën.

De bijzondere resultaten en ervaringen die mijn cliënten, mijn gezin en ik zelf hebben met de oliën maken dat ik vol vertrouwen kan zeggen dat het delen van de oliën een waardevol cadeau is dat ik mag geven. En ik vind het dan ook heel fijn dat jij nu ook gaat kiezen om deze weg te bewandelen.

Ik gun jou ook dat je met deze mooie producten je leven weer in eigen handen kan nemen. Dat je de vrijheid terug krijgt die je zo verlangt, op financieel en emotioneel en spiritueel gebied. Werken met de oliën is een verrijking en verdieping van je leven.

Wat kan jouw eigen bedrijf je geven?

 • Jezelf En Je Omgeving Helpen Om Gezonder Te Leven Met Natuurlijke Essentiële Oliën En Natuurlijke Producten
 • Eigen Tijdsindeling. Schooltijden dus geen enkel probleem
 • Zelf Bepalen Hoeveel Geld En Tijd Je Investeert In Jouw Bedrijf
 • Vrijheid Om Het Op Jouw Manier Te Doen
 • Financiële Vrijheid
 • Uitgebreide Begeleiding Bij De Start En Bouw Van Jouw Bedrijf
 • Interessante Bonussen, Royalty's En Spaarprogramma
Je eigen bedrijf starten met essentiële oliën

Wat mag je van ons verwachten:

De missie en visie  die wij uitdragen is: "In Elk Huis Een Heler" en druppel voor druppel"Verbeter De Wereld Druppel Voor Druppel"

Je hoeft het niet alleen te doen! Als je besluit dat je je bedrijf wilt starten met  mooie, pure essentiële oliën en natuurlijke producten van hoogwaardige, therapeutische kwaliteit, nodig ik je uit voor een gesprek om je alles te vertellen dat je wil weten 🙂 Dit kan bij mij in de praktijk of online.

Als je enthousiast bent en voor jezelf het YES! gevoel hebt gaan we samen starten aan jouw bedrijf.

Wat Ga Je Verdienen?

Als je aangeeft dat je een bouwer in ons team wil zijn vraagt dat een investering van je. In tijd, energie én geld. Toewijding en de wens om het verschil te maken in je eigen leven én dat van anderen.

Wat je gaat verdienen is helemaal afhankelijk van wat jij wil investeren in jouw onderneming.  Je hebt het zelf in de hand. Het is niet afhankelijk van anderen, maar alleen van jou en je inzet.

Hoe Werken We?

In ons team werken we samen voor ons zelf. Dat betekent dat we elkaar ondersteunen en helpen om de beste resultaten te halen.

We zijn toegewijd aan de missie en visie en het delen van de mogelijkheden die de natuur ons biedt liggen aan de basis van wat wij elke dag opnieuw doen.  Van jou, als nieuw lid van ons team verwachten wij dezelfde drive en toewijding.

De eerste stap die je zet als bouwer in ons team is jezelf informeren over de essentiële oliën. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Je wordt vanaf het begin begeleid en geholpen om de best mogelijke start te maken!

Wij willen dat jij succes hebt!

Jouw Succes Is Ons Succes!

Wat verwacht ik van jou?

Ik zoek enthousiaste mensen die zelfstandig, maar wel samen willen werken. Mensen die anderen willen helpen om gezonde keuzes te maken. Mensen die gemotiveerd zijn en willen leren over natuurlijke ondersteuning van de gezondheid.

Mensen die bereid zijn dat extra stapje te zetten als de situatie daarom vraagt. Mensen die begrijpen dat zij zelf de enige zijn die hun bedrijf succesvol kunnen maken.

We vragen van je dat je de producten en oliën zelf gaat gebruiken. Alleen dan kun je anderen met enthousiasme vertellen over de producten.

Daarom start je met een inschrijf kit naar keuze. Geadviseerd wordt de Every oil kit, dan heb je meteen alle producten, maar je kunt ook starten met een kleinere kit en maandelijks uitbouwen.

Als je enthousiast bent over de producten ga je ze delen met anderen. Dat gaat vanzelf wanneer je eenmaal de kwaliteit en resultaten hebt ervaren!

Bouwen aan je bedrijf doe je o.a. door het geven van informatie avonden. (wees gerust, ik help je hier bij tot je het zelf kunt) En je gaat zelf mensen inschrijven, zodat je je eigen team krijgt.

Hoeveel Mensen Wil Jij Helpen?GEbruikenHet instellen van een maandelijkse loyalty order geeft je recht op een aantal leuke extra's zoals een gratis maandelijkse product loyalty punten waarmee je producten kunt kopen én niet geheel onbelangrijk;) royalty's. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag hoe dit precies werkt. Je maandelijkse investering is ongeveer tussen de € 125 en  € 150 euro. (door zelf de producten te gebruiken, shampoo, tandpasta, voedingssupplementen, oliën, haal je dit altijd).

Hoeveel je gaat investeren en verdienen heb je helemaal in eigen hand. Jij bepaalt of je 5, 10, 20 of 40 uur per week wil werken. En dus ook hoeveel mensen je gaat helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te verbeteren.

De voordelen op een rijtje:

 • Korting van 25% op al je aankopen.
 • Opzetten van een loyalty order waarmee je:
  • Extra korting kunt opbouwen. Tot 30% in de vorm van punten waarmee je producten kunt kopen. (totaal dus zo'n 55 % korting!)
  • Gratis product van de maand bij een loyalty order van 125 PV.
  • De mogelijkheid om een (extra) inkomen op te bouwen.

Nog Steeds Geïnteresseerd?

Super!

Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Hoeveel uur wil je besteden aan jouw bedrijf?

5-1010-1515-2020 of meer

Aanvullende vragen? Zet ze hier neer dan bespreken we ze tijdens ons gesprek