Snel, Strakker In Je Vel?

Voel jij je onzeker over de bobbels en kuiltjes in je benen? En durf je daardoor geen korte rok of broek aan?

Mooie vrouw,

Zo'n 80-90 % van de vrouwen heeft last van cellulite. Sinaasappelhuid. En voelt zich daar onzeker over. Dat leuke korte rokje blijft in de kast liggen, omdat je het niet meer durft te dragen.

"Met die benen van mij ga ik dat echt niet dragen"

Stel je voor dat je in korte tijd, zonder moeite een strakkere huid zou kunnen hebben. Veel minder of geen cellulite. En een paar kledingmaten minder.

Hoe zou dat zijn voor je?

Ideaal toch?

Stel je eens voor hoe dat zou voelen voor je? Je zou zomaar weer dat leuke rokje uit de kast pakken en ook werkelijk naar buiten aan doen.

Kan je het je voorstellen mooie vrouw?

  • Weer vol zelfvertrouwen in je korte rok rondwandelen
  • Een stevigere huid op deze "probleem" gebieden?
  • Eindelijk af van de bobbeltjes en bultjes op je dijen en billen? Zonder uren in de sportschool!
  • Dat het resultaat van je verminderde gewicht ook zichtbaar is in een smallere taille en heupen?
  • Je goed voelen over jezelf?

Hoe dan?

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt 🙂 Het is heel eenvoudig. Een combinatie van de nieuwste technologieën, natuurlijke producten en begeleiding om de onbewuste overtuigingen van je zelf over je zelf te veranderen.

Bodysculpting, een uniek systeem

De basis van BodySculpting ligt in de medische sector en is ontwikkeld aan de University te Londen. Daar is onder leiding van dr. Gerry Pollock veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijke lichaam. Met name hoe de spieren moesten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was van essentieel belang.

In 1e instantie is de BodySculpting ook ontwikkeld voor de behandeling van M.S.-patiënten en niet als afslankapparaat. Bij de behandeling van de M.S.-patiënten ontdekte men dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Na verder onderzoek is hieruit de BodySculpting als afslanksysteem ontstaan.

De werking van het BodySculpting systeem is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankapparaten. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling  staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 1200 sit-ups en 900 dijbeen spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is, moet de spier zelf leveren, met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.BodySculpting, afslanken zonder sporten

Ook voor andere gezondheidsklachten...

Naast het behandelen van overgewicht wordt het systeem ingezet bij bekkeninstabiliteit, reuma, fybromyalgie, oedeem, lipoedeem, etalagebenen, herstel na een operatie en voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.

BodySculpting is 1 onderdeel van de BodySculpting Specialist apparatuur. De andere onderdelen zijn spierstimulatie, infra rood, ultrasound, lipolyse en lymfedrainage.

Wat doet de bodywrap?

De werking van de bodywrap bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies bevorderen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd. Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.
Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vetcellen zijn met capillairen omgeven die de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines af te voeren.

De investering in jezelf

De beste investering die je ooit zult doen is de investering in jezelf. Je hebt de keuze uit het BASIS, PLUS of COMPLEET pakket.

Een kuur is altijd 10 behandelingen die in een periode van 5 weken wordt gegeven. De behandeling met de BodySculpture Specialist apparatuur werkt nog ca 48 uur door. Op deze manier wordt het proces van afslanken en afvoeren van afvalstoffen en vocht dus continu door.

BASIS
597,00

Kuur van 10 behandelingen met de Bodysculpture Specialist apparatuur.

  • 10 behandelingen met de Body Sculpture Specialist
COMPLEET
1197,00

Kuur van 10 behandelingen met de Body Sculpture Specialist, bodywraps en begeleiding

  • 10 behandelingen met de Body Sculpture Specialist
  • Body wraps
  • Begeleiding bij beperkende overtuigingen over jezelf, voeding en gewicht

Twijfel je nog? 

Boek dan eerst een proefbehandeling. Zo kan je ervaren wat de behandeling voor jou kan doen.

Je investering in een proefbehandeling basis is slechts € 60,00. Incl bodywrap €75,00.

Boek HIER je proefbehandeling. Vermeld in de onderwerpregel: PROEFBEHANDELING. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb Je Interesse? Stuur me een mail dan neem ik contact met je op en plannen we de eerste afspraak.