Ben Je Toe Aan Rust In Je Lijf En Je Hoofd?

Wordt het je allemaal te veel en wil je gewoon even helemaal niets. Behalve genieten van een heerlijk verwenmoment voor jezelf?

De AromaTouch Techniek

  • Stress vermindering
  • Verbeteren immuunsysteem
  • Verminderen ontstekingsreacties
  • Homeostase - Algehele balans in lichaam en geest

Bij de AromaTouch techniek worden de meridiaanbanen en viscerale drukpunten van de rug tot aan de voeten met speciaal geselecteerde oliën behandeld.

Het doel van deze bijzondere behandeling is het lichaam helpen om de balans te herstellen. De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De AromaTouch techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stress en ondersteunt een gezond functionerend lichaamsstelsel. De AromaTouch techniek is eenvoudig en intuïtief en maakt gebruik van dōTERRA’s CPTG essentiële oliën voor een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger.

Ervaring:

"Vanmorgen weer een heerlijke aromatouch massage ontvangen. Ik geniet er de hele dag van na, Diana is in staat haar relaxt zijn "over te dragen".. Voel me lekker relaxt! Dank je wel, Diana!"

Astra Kok op facebook

Ware heling ontstaat door het hervinden van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Eén van de manieren om deze balans te bereiken is door het gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons biedt. De AromaTouch Techniek is een bijzondere behandeling om de balans te herstellen.

In mijn praktijk gebruik ik al vele jaren essentiële oliën en de bijzondere resultaten blijven me blij verrassen..

"Essentiële oliën zijn de kracht van natuur die wij allen tot onze beschikking hebben"

Sprankel

Ontdek hoe essentiële oliën jouw gezondheid kunnen verbeteren!

Waar begin je met essentiële oliën

Vul je gegevens in en ontvang direct de link naar Sprankel in je inbox!

privacy Je gegevens zijn veilig bij me. Als bonus ontvang je regelmatig aanvullende tips over het gebruik van essentiële oliën.