Leuk Je Te Ontmoeten!

Hi,

Ik denk dat het belangrijk is om elkaar wat beter te leren kennen voor we samen aan de slag gaan, daarom zal ik mezelf wat uitgebreider introduceren bij je.

Ik ben wat je zou kunnen noemen een holistisch onderneemster. In mijn bedrijf werk ik met natuurlijke producten en oplossingen. Ik vind het leuk om mensen met dezelfde interesses en passie te ontmoeten. Mensen zoals jij.

Een passie van mij is tekenen. Heerlijk om even helemaal mijn hoofd leeg te maken en alle aandacht te hebben bij datgene dat ontstaat op papier.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Almere Stad en je vindt me veel op facebook met tips over gezonder en vooral bewuster leven. Het geeft me een vrijheid waar ik enorm van geniet. En iedereen die ik nodig heb is slechts één klik bij me vandaan.

Mijn keukentafel is mijn kantoor en tekenatelier in één 🙂 Voor mij is dat ontspannen werken, gezellig met de hond aan mijn voeten.

Afgelopen jaar ben ik serieus gestart met een gezondere leefstijl. Want ja, veel bewegen en echt gezond eten was er niet bij. Nu dus wel. Twee keer in de week ga ik samen met mijn dochter sporten en we wandelen wat vaker met de hond. (tot zijn grote vreugde 😉 ) Voor het eten maken we een heuse planning en de resultaten zijn er naar.

Een Stukje Geschiedenis

Het is niet altijd zo geweest. Jarenlang heb ik met veel plezier en succes in mijn praktijk gewerkt. Tot het leven me uitnodigde om het anders te gaan doen. En dat klinkt gezelliger dan dat het voelde:) Er kwamen veranderingen in mijn leven. Mijn ouders hadden meer zorg nodig. Ik koos ervoor om er te zijn voor hen. Dat had echter wel gevolgen voor mijn praktijk.

Je kunt nou eenmaal niet op twee plaatsen te gelijk zijn. Heel lang ben ik doorgegaan met dat wel te proberen. En toen was het klaar. Er kwam niets meer uit mijn handen. Mijn gezondheid vroeg me om andere actie. Alles werd anders. Geen praktijk. Geen geld. En hoe graag ik ook zeg dat geld niet belangrijk is, is het dat wel. Zonder geld is alles een stuk lastiger.

Het was een periode waarin ik eens goed heb gekeken wat echt belangrijk voor me is. Wat ik wil en waarom. En weet je wat ik me realiseerde? Ik realiseerde me dat ik veel te vaak ja zei terwijl ik nee voelde. Dat wat ik wilde altijd op de tweede, derde of nog lagere plaats stond.

Het was voor mij duidelijk dat ik me niet langer aan wilde passen aan de omgeving. Ik bedacht dus een wensenlijstje voor mezelf. En beloofde mezelf dat ik iets alleen zou doen als ik het echt zelf wilde.

Omdat ik nog steeds mantelzorg verleen is flexibiliteit heel belangrijk voor me. Het indelen van mijn eigen tijd. Een andere wens is dat het leuk moet zijn. En er moet natuurlijk ook geld verdient worden.

De VRIJHEID en FLEXIBILITEIT heb ik gevonden. En omdat ik persoonlijk contact toch prettiger vind dan alleen maar online ben ik ook weer gestart in een mooie praktijkruimte.  Zelf de touwtjes in handen hebben is belangrijk voor me 🙂 Herkenbaar? Wil jij dat ook? Kijk dan eens HIER.

Vanuit mijn ervaring help ik vrouwen als jij om vrijheid te ervaren. Ik laat je zien hoe jij zelf de regie in handen kunt nemen. En je leven vorm kunt geven zoals jij wil. Ik laat zien welke stappen je kunt zetten. Hoe je emotioneel, fysiek, financieel onafhankelijk en vrij kunt zijn. Lees hier over mijn missie.

Ik ben nu echt baas over mijn eigen tijd, help heel veel mensen om hun dromen te realiseren en ik verdien een inkomen dat doorgaat, ook als ik zelf niet werk. Voor mij de ideale combinatie.

Dat is waar ik BLIJ van word. Ik begeleid vrouwen om hun leven vorm te geven volgens hun eigen wensen.

De kracht die uitgaat van het kijken naar de hele mens, de combinatie van gerichte oefeningen en behandeling. De uitdaging om jou je eigen kracht en schoonheid weer te laten zien zijn mijn drijfveren.

Elke dag is een waar feest en ik zie het als mijn missie om jou je eigen feest te geven!

Jarenlang heb ik mezelf tegengehouden door angst en onzekerheid of ik wel goed genoeg was. Of wat ik deed wel goed genoeg was. Ik verstopte me achter weer een nieuw diploma. Tot ik zag wat ik aan het doen was. En nu help ik vrouwen zoals jij om de angst en onzekerheid achter je te laten en het BESTE uit je zelf te halen.

Ik wil dat jouw leven ook de WOW factor krijgt! En dat je elke dag dat feestelijke gevoel mag ervaren dat je hebt als je voldoening krijgt van wat je doet.

X Diana

W O W!

Realiseer het leven van je dromen

Lees hier meer over WOW, in 8 weken naar je droom leven als je:

  • Klaar en bereid bent om te worden wie je wil zijn.
  • Bereid bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan.
  • De wil hebt om de touwtjes over jouw leven weer in handen te nemen.