We zijn zo gewend om voor kleine pijntjes en ongemakken naar een tabletje te grijpen. We staan er helemaal niet meer bij stil wat dat ‘onschuldige’ pilletje in ons lijf doet. De bijkomende klachten die er door ontstaan herkennen we niet of we nemen gewoon een ander pilletje…. Ik zie het als mijn missie om jou te helpen bewust te zijn van andere opties. Natuurlijke mogelijkheden die net zo goed of beter kunnen helpen om je goed te voelen. Misschien ben je nog sceptisch en vind je het hele gedoe maar ongeloofwaardig. Dat herken ik 🙂 Want hoewel ik in mijn praktijk al heel wat jaartjes werk met essentiële oliën vond mijn gezin het maar zo zo. Het zal allemaal wel. Het heeft even geduurd voor ook zij de waarde van de essentiële oliën zagen. En dat dat gebeurde kwam vooral door het gebruik en de ervaring die daarop volgde.

Zo had mijn dochter in een periode van pijnaanvallen veel baat bij lavendel olie. Ook hielp Vetiver goed voor de nachtbrakers die niet konden slapen om dat wel te doen. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden die hun hielpen om de essentiële oliën als ondersteuning te gaan gebruiken bij de kleine en soms wat grotere ongemakken.

Mijn 5 belangrijkste redenen om essentiële oliën te gebruiken

 1. Essentiële oliën zijn:
  1. Anti viraal
  2. Anti bacterieel
  3. Schimmelwerend en schimmeldodend
  4. Anti septisch
  5. Ontstekingremmend
 2. Essentiële oliën zijn multi inzetbaar en daardoor voordelig in gebruik. Elke olie kan bij meerdere klachten ingezet worden. Lavendel kan bv helpen om stress te verminderen. Ook kan je deze olie in de huidverzorging gebruiken. Ze helpt bij de cel vernieuwing. En zoals ik hierboven al schreef is het ook een prima pijnstiller.
 3. Essentiële oliën kun je voor zowel fysieke als mentale klachten inzetten. Bij het ruiken van de geur wordt het limbisch stelsel bereikt. Dat is het deel van de hersenen waar herinneringen en emoties huizen. De oliën kunnen helpen om emoties te verzachten en los te laten.
 4. Essentiële oliën kunnen de lucht zuiveren. In tijden waarin de griep en verkoudheden rond waren kunnen essentiële oliën de virussen en bacteriën uitschakelen. Ook kunnen ze negatieve spanning in een ruimte verminderen.
 5. Essentiële oliën kunnen het lichaam helpen ontgiften.

De enorme veelzijdigheid van de essentiële oliën zijn mijn belangrijkste redenen om ze te gebruiken in plaats van vrij verkrijgbare zelfzorg medicatie. In plaats van pilletjes die mijn lichaam belasten gebruik ik heerlijk geurende oliën die mijn lichaam voeden en verzorgen.

Zorg wel altijd dat je de best mogelijke kwaliteit essentiële oliën gebruikt die verkrijgbaar is.  Dit geeft het beste resultaat. Zelf gebruik ik oliën die 100% puur zijn. Zonder chemische toevoegingen en/of rest chemicaliën. Wil je weten welke? Mail me dan vertel ik je er meer over.

Wat is jouw reden om essentiële oliën te gebruiken?

Liefs,

Diana


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@diana-tins.nl

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: info@diana-tins.nl

Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@diana-tins.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen 🙂

Ik vind het leuk om van je te horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.