De 4 bouwstenen voor voldoening en vervulling in je leven

De 4 bouwstenen voor voldoening en vervulling in je leven

Voor mij is de betekenis van spiritualiteit leven in contact met jezelf, de natuur, het universum én de engelen en gidsen die ons omringen. In de huidige snelle tijd waarin wij leven nemen we vaak geen tijd om goed naar ons zelf en de signalen van de engelen te luisteren. Je raakt vervreemd van wie je echt bent en bent alleen nog maar bezig met wat je denkt dat van je verwacht wordt. Het gebeurt zonder dat je het in de gaten hebt. Tot je op een dag voelt… er moet toch meer zijn dat dit?

Een eerste signaal; het gemis

Meestal merk je dat er gevoel van gemis is. Je wilt iets anders in je leven. Je mist de vreugde, de passie en het vertrouwen. En hebt het gevoel dat alles dat je doet weinig of geen zin heeft. Dat je alleen aan het overleven bent. Alsof je je tijd hier op aarde uitzit. Het leven heeft geen grote pieken of dalen en de tijd vliegt voorbij. Dat wat je mist is meestal je ZELF. In alle hectiek ben je ver weg gedreven van wie je werkelijk bent. Het is tijd voor verandering 🙂

De 4 bouwstenen die het fundament vormen voor vervulling en voldoening in je leven.

Een huis is net zo stevig als haar fundament. Elk bouwwerk heeft een stevig fundament nodig. Zonder goed fundament kan alles als een kaartenhuis in elkaar storten. Zo is het ook met je leven. Er zijn 4 belangrijke onderdelen die samen het fundament voor een fijn leven vormen. Als al deze bouwstenen aanwezig zijn is er balans van geven en nemen in je leven.

Wat zijn de bouwstenen en hoe passen ze in je leven?

Ik zet ze even op een rijtje voor je:4 voorwaarden welzijn

Onafhankelijk zijn – Als je vertrouwt op jezelf en je eigen talenten en kunnen heb je geen bevestiging van anderen nodig. Je hoeft niet te horen dat je het goed doet want dat weet je al. Om de bevestiging in je zelf te vinden is het nodig dat je:

  • Van je zelf houdt
  • Goed geaard bent. In het aarde chakra huist namelijk het gevoel van veilig, geborgen en tevreden zijn met jezelf.

Voldoening door gebruik van je eigen talenten – Op het moment dat je geen bevestiging meer nodig hebt van anderen is het veel makkelijker om er vol voor te gaan. Daarmee bedoel ik dat je dan (eindelijk) gaat doen wat je graag wilt doen én daardoor ook veel gelukkiger zult zijn. Je gaat luisteren naar je hart en gevoel en de signalen vanuit het universum en de engelen.

Je gaat in je kracht staan en maakt keuzes die bij jou passen.

Voldoende geld om zorgeloos te kunnen leven – Geld is niets meer of minder dan energie. Het is een middel om je doel te bereiken. Zolang geld nog een gebruikelijk ruilmiddel is in onze maatschappij is het noodzakelijk om te hebben. Om zorgeloos te kunnen leven is het nodig om voldoende geld te hebben om je boodschappen te doen, je huur of hypotheek te betalen en af en toe iets leuks te doen. Hoe meer geld je hebt hoe meer je kunt delen. Ook in die zin draagt het bij aan jouw welzijn en geluk.

Je eigen talenten erkennen en gebruiken leidt onherroepelijk tot het weer ervaren van je eigen waarde. Als je werkt is geld een erkenning van jouw waarde. Durf jij bij je werkgever om opslag te vragen? Nee? Waarom niet, ben je niet meer waard? Vind je jezelf niet goed genoeg?

Bijdragen aan de wereld door het delen van je kennis en ervaring – Het is bewezen dat mensen heel gelukkig worden van delen. Het delen van je kennis en ervaring geeft je een goed gevoel over jezelf. Je maakt anderen blij met dat wat je deelt en hun blijdschap maakt jou weer blij. Win – Win dus 🙂 Zo word ik blij van het schrijven van stukjes als deze. Ik hoop dat ik jou hiermee kan helpen met nieuwe inzichten of misschien het opnieuw in herinnering brengen van wat je al wist, maar niet toepast….

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

  • Zijn deze vier onderdelen bij jou in balans?
  • Kun je net zo makkelijk ontvangen als geven?
  • Of ben je iemand die altijd maar geeft in de hoop zo erkenning, liefde en aandacht te krijgen?

Spiritualiteit in je leven is vooral heel erg aards. Op 13 februari start de basis workshop intuïtieve ontwikkeling. Een serie van 5 workshops waarbij je gaat leren over aarden, jezelf energetisch beschermen, hoe energie werkt en hoe je bewust kunt worden van de signalen in je leven en hoe je daarnaar gaat handelen. Je vindt hier meer informatie.

Hoe beleef jij spiritualiteit in je leven? Je kunt het delen via onderstaand commentaar veld. Ik hoor het graag van je!

Liefs,

Diana

PS In het e book WOW, realiseer je droomleven vind je nog meer tips die je kunnen helpen. Samen aan de slag? Dat kan met WOW.  In 8 weken ga je aan de slag met het realiseren van jouw dromen en idealen. Of ga meteen voor DIAMANT. Dit is een jaarprogramma dat 3x per jaar start. Lees er hier meer over. Wil je op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende startdata? Stuur een mail en je ontvangt als eerste bericht. Dit is nog geen aanmelding. Die doe je pas nadat de inschrijving geopend is 🙂


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops die je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen

  • Intuïtief schilderen – Lekker aan de slag met verf en jezelf verrassen met de creatie die tevoorschijn komt. Geen schilder ervaring nodig 🙂
  • Maak je eigen vision bord – Maak je wensen en verlangens zichtbaar in beelden. Een vision bord kan je helpen om je aandacht te houden bij dat wat jij wil bereiken.
  • Basis intuïtieve ontwikkeling – 5 bijeenkomsten waarin je leert over aarden, energie voelen en ervaren, jezelf beschermen tegen weglekken van energie en meer.
  • Maak je eigen geurkaars – Als je niet langer de chemische geurkaarsen in je huis wil, dan is dit de workshop voor jou. We gaan een geurkaars maken met echte, pure essentiële oliën.
  • Maak je eigen geursteen – Een aromasteen is een steentje waar je essentiële olie op kunt druppelen. Ideaal voor kleine ruimtes of bv naast je bed.

Heb je interesse in één van deze workshops? Laat het me weten dan laat ik jou weten wanneer ze gepland worden.

About Author

Leave a Comment

WeCreativez WhatsApp Support
Dians Tins helpt u graag met uw vragen.
👋 Hallo, hoe kan ik u helpen?